Безплатна доставка

Подцентровой Топката За Электроэрозионной Искровой машини Подцентровой Прът от Вольфрамовой стомана Ball2.0 * 80 мм 1 бр.

59.78лв. 52.60лв.

0
0 Коментари

Инв.: r28803

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Машини и Аксесоари

Тагове: шевна машина elgem, тениска edm, шевна машина folso, динамиката на edm, сензор за edm, ръкавици edm, дръжка edm, шевна машина janmo, шевна машина dyi, дамски татуировочная машина.

Материал: Вольфрамовая стомана Модел: EDM показалеца, средния Размер: 2,0 / 80 мм и Закалена стомана, топка корона от вольфрамовой стомана, тънък пилинг, здрава магнитна основа

Моля, посетете нашия магазин за друг избор

Коментари:

Моля, не забравяйте да оставите положителен коментар и щракнете на пет-звезден рейтинг, и ние ще направим същото.Ако по някаква причина сте недоволни от покупката, моля, свържете се с нас, преди да напусне отрицателна обратна връзка и ние ще направим всичко възможно, за да реши проблема до вашето удовлетворение

Начин на плащане:

Ние приемаме плащане чрез PayPal и Alipay.

Моля, уверете се, че вашият адрес на доставка е указан правилно.

Доставка:

Ние извършваме доставка по целия свят

Стоката ще бъде доставена в рамките на 1-5 работни дни, след като плащането бъде потвърдено.

Международни купувачите – Моля, обърнете внимание:

а) Вносни мита, данъци и такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка.Отговорност за тези разходи се носи от купувача.

б) Моля, свържете се с митниците вашата страна, за да се определи какви ще бъдат тези допълнителни разходи преди началото на търговията /покупки.

  • Сертифициране: CE
  • Произход: Континентален Китай
  • Състояние: Ново
  • Търговска марка: NoEnName_Null Няма име