Безплатна доставка

160 см Секси Кукла В Реален Размер, Наполовина Силикон, Наполовина Надуваема Играчка За Възрастни, Мъжки Секс-Кукла, Реалистична Желейная Гърдите, Вагината, Анал, Голям Задник

205.47лв.

0
0 Коментари

Инв.: r29337

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Красота и здраве

Тагове: надуваеми кукли за възрастни мъже, тайт за мъже, трансексуальный лепило и, възрастен кукла в реален размер за мъже, 2jz стан.

Скъпи приятели, благодарим ви за това, че се обръща внимание на нашия магазин.Ако имате някакви въпроси относно продуктите, или искате да научите повече и подобряване на продукти, моля, въведете номер за обслужване на клиенти на WhatsApp.Ние ще ви отговорим по всяко време.Благодаря още веднъж за вашата подкрепа и внимание.Пожелавам ви успешни покупки.Благодарим ви.Можете директно да сканирате QR кода по-горе или да добавят +8613790188168. Благодаря

Размер на продукта: Височина: 158 см, Тегло: 2 кг Гърдите * талията * бедрото: 80 см * 53 см * 82 cm Дълбочина на аналния отвор: 10 см Дълбочина на влагалището: 13 см Размер на опаковката: 40 * 30 * 30 см

Поверителността е гарантирана, вашият личен живот е от първостепенно значение, и благодарение на ниско-ключ опаковката можете да правите покупки с увереност.

характеристики на продукта:

1. Половината надуваеми, половината силиконова кукла се занимава с вагинален секс и анален секс. Доене може да се направи.Три начина за игра, многократно удоволствието!

2. Медицински ТПЭ, меки на пипане, докосване почти имитира истински ръцете и краката.

3. Едно парче дизайн с лобковыми коса, лесно почистване и се използва без монтаж!

4. Видове трансплантация на коса

6. Аксесоари по подразбиране в комплект: въздушна помпа, прыгающее яйце, отопление пръчка, комплект за поддръжка.

7. Може да изберете всяка поза, поза стои и поза в седнало положение.Ръст 160 см, тегло 2 кг, сила на £ 300;

Необработанное снимка на този на продукта е оригинален участието на самия продукт.

Моля, обърнете внимание на това твърдение: Снимки на продукти за продажба, са били обработвани и са украсени, моля, проверете оригинални снимки на реални продукти в описанието.

Ако клиентите не са доволни стока, те могат да се свържат директно с нас, моля, не распаковывайте.Връщането на стоката не се поддържа, ако продуктът неупакован или се използва.

  • Непристойная снимка: No
  • Брой парчета: Една единица за измерване на
  • Произход: Континентален Китай
  • Секси провокативна: No
  • Тип елемент: Секс Кукли