Безплатна доставка

5 Двойки Пета Стелки, Възглавница За облекчаване на болки, Противоизносная Подплата за петата, Противоизносная Тампон Върху Петата, Стикер, Защита от падане, Лепило C5B0

2.50лв. 1.45лв.

0
0 Коментари

Инв.: r294678

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Обувки

Описание

100% чисто нов и високо качество

Материал: Спондж + дишаща материя

Размер: един размер

Цвят: бежов/черен

Количество: 5 двойки

Качеството е на първо място с най-доброто обслужване. всички клиенти - наши приятели.

Модерен дизайн, 100% чисто ново с високо качество!

Характеристика:

Стелки, изработени от гъба и дишаща материя, която е много мека и не натирает краката.Той се придържа към каблуку обувки и може да бъде заменен с по-малък размер.Стельку може да бъде свободно клип в съответствие с вашите размера на обувките, което е много практично.

Забележка:

1. Както всички знаем, от различни компютри показват цветовете по различен начин, на цвета на действителния продукт може леко да се различават от посочените по-долу изображения.

2. Ако ви е трудно да изберете размера, можете спокойно да се свържете с мен, ние ще ви дадем няколко съвета, но това е само за справка.

4. Бихме могли да приемат разход на поръчка на стоки, цветове и размери.Колкото по-голям брой, толкова по-голяма отстъпка.

Пратката включва:

5 двойки подложки за софия

Уважаеми клиенти, добре дошли в нашия магазин.Ние гарантираме качеството на нашите продукти.ние сме готови да ви отговори възможно най-скоро.

  • Тип елемент: Възглавница За обувки
  • Произход: Континентален Китай
  • Търговска марка: Senza Fretta