Безплатна доставка

Силиконов Защитен Калъф Покриване на Рамка За Nintendo Switch OLED Модел Противоударная Защитно покритие Корпус За Аксесоари Nintend

12.19лв. 6.70лв.

0
0 Коментари

Инв.: r29588

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Видеоигри

Тагове: преминете singstar nintendo switch, калъф за nintendo switch shingeki, корпус nintendo switch ds, ewtuche преминете nintendo, седалките за nintendo switch от zelda, cronusmax nintendo ключ, калъф за nintendo switch gamecube, lui преминете nintendo, определяне на nintendo switch, пътен калъф за ключ на nintendo.

Водещи елементи: 1. Интегрирана защита: Този силиконов калъф подходящ за модели на ключа OLED.Този предпазен калъф е изработен от устойчив силикон, който осигурява пълна защита на вашия гейминг устройство от удари, като същевременно елегантен и изчистен външен вид на вашето устройство.

2. Ергономичен дизайн: изпъкнали части ръкохватка отзад осигуряват по-добро сцепление и позволяват удобно да играете игри по-дълго време.Този силиконов калъф тежи около 50 г, той е лек и преносим.

3. Точност приятелка: Благодарение на эксклюзивному дизайн, този защитен калъф предоставя лесен достъп до всички пристанища управление на вашето устройство за превключване на OLED-дисплей, без да е необходимо облекчаване на своята практика.Вътре има 2 слота за съхранение слот за карти, за да се спести място.

4. Лесна инсталация: Този предпазен калъф е изработен от гъвкав силиконов материал, и ако е необходимо, той може лесно и бързо да се вдигне.

5. Идеален подарък: Тази игра аксесоар - подарък за любителите на игри в живота.Идеален за играта си устройства, като предоставя цялостна защита, комфорт и безгрижно използване.

Технически характеристики:

Заглавие: Защитен калъф за игралната конзола

Съвместимост: Съвместим с модел на ключа OLED

Материал: Силикон

Цвят: Черен

Размер: около 9.6*4.1*1.3 инча/24.4*10.4*3.2 см

Нето тегло: около 50 г

Опаковъчен лист:

1 * Силиконов калъф

Бележки:

Поради светлинни ефекти и ъгли на снимане на цвета на продукта и цвета, показан на снимката, може да има нюанси.

Поради ръчно измерване на размера на изделия, може да бъде отхвърлен.

1. ДОСТАВКА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ. (С изключение на някои страни и APO / FPO) 2. Поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането. 3. Ние изпращаме само на потвърдени адреси на поръчката.Адрес на вашата поръчка ТРЯБВА да съвпада с адреса на доставка. 4. Показани изображения не са действително стока и са предназначени само за ваша информация. 5. ВРЕМЕТО за ДОСТАВКА на УСЛУГА се предоставя на превозвача и не включва почивните и празнични дни.Време за доставка може да се промени, особено в сезона на отпуските. 6. Ако не са получили стоката в рамките на 30 дни от момента на плащане, моля, свържете се с нас.Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор.Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите! 7. Поради наличието на склад и разликата във времето ние ще изпратим вашата стока с първата ни достъпни на склад за бърза доставка. 1. 12 месеца ограничена гаранция на производителя за дефектни стоки (с изключение на стоки, повредени и/или неправилно използвани след получаване).Аксесоари предоставената гаранция 3 месеца. 2. Дефектните стоки трябва да бъдат твърди и да бъдат върнати в рамките на гаранционния период (и, по възможност, в оригиналната им опаковка).Вие трябва да ни информирате, какво е дефект и да съобщите номера на вашата поръчка.НИЕ НЕ РЕМОНТ И НЕ ЗАМЕНЯМЕ СТОКИ С ИЗТЕКЛИ ГАРАНЦИЯ.

  • Произход: Континентален Китай
  • Номер на модела: -
  • Съвместим марка/Модел: Други
  • Търговска марка: тмддотда