Безплатна доставка

Магнитен Пръстен с покритие Боя (жълт/Червен/Бял/син) Магически трикове Необходимия Трик Магьосник в Близък План Улица Подпори Magica

18.47лв. 11.83лв.

0
0 Коментари

Инв.: r29634

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Играчки и Хоби

Тагове: Магически фокуси, магията на огъня, Класически Играчки, магически трик с монета.

Магнитен Пръстен, покрит с боя

Цвят: Жълт/Бял/Червен/Син

Размер: 20 мм/19 мм/18 мм

Вие трябва да изберете цвят, който ви харесва, и размера, който ви е нужен, при поръчка, или ние ще ви изпратим размера на случаен принцип.

Моля, обърнете внимание, че магнитен пръстен не е достъпно в магия, така че той няма специално видео за обяснение.

Вие ще получите: Пръстен

Моля, прочетете по-долу!!!

Доставка:

1. Всички стоки са с безплатна доставка ще бъде изпратена с въздушна поща на Китай, това ще струва около 15-45 дни от Китай за вашата страна (ако в разгара на сезона, дата на доставка ще бъде отложена до 60 дни или 90 дни).Всички клиенти от САЩ могат по ePacket, това струва само около 5-10 работни дни от Китай в САЩ.

2. Ако спешно се нуждаят от вашия продукт, моля, изберете начин на доставка, като EMS/DHL/FedEx, цената за доставка ще трябва да поеме на себе си, но това е бързо, обикновено можете да получите на стоки за около 5-10 работни дни.

3. Когато получаваме вашите поръчки, ние трябва да се подготвим продукти за вас, така че обикновено изпращаме в рамките на 2-3 работни дни, можете да проверите информация за изпращане в Интернет през 2 или 3 дни. (можете да се свържете с нас, ако не сте успели да видите информация за изпращане в рамките на 5 работни дни).

Продукт:

1. Всички наши продукти са произведени в Китай, ние сме агент на China магията, и ние имаме над 2000 магически предмети, които ние можем да осигурим, така че, ако не се намери някой в моя магазин, вие можете да се свържете директно с нас, ние ще ви предложим моята най-добра цена.

2. Повечето стоки ще бъдат изпратени същия начин, като снимки, може би, понякога пратката ще бъде различно, но трик е един и същ.Така че, моля, не отваряйте спор с този проблем.Ако сте против друга опаковка, можете да се свържете с нас преди да поръчате.

3. Ако получената от вас стока не може да работи правилно, моля, не отваряйте спор директно, първо се свържете с нас. ще се опитаме да направим всичко възможно, за да реши този проблем. и ако не са успели да го оправя, моля да предоставите всички доказателства (видео или фото), моля върнете назад, ще ви изпратим нов.

Начин на плащане:

1. Ние приемаме всички плащания.Ако някои от тях не се поддържат в Rg-box.eu, можете да се свържете с нас.

2. Всички клиенти от Бразилия, ако сте избрали "Boleto" за плащане, моля, първо, позволете ми да знам по-добре, за да можем първо да се подготви стоки за вас, когато получим вашето плащане, ние можем да го изпратите веднага.

3. Купувачът носи отговорност за всички данъци и такси на своята държава.Ние ви препоръчваме да се свържете с местната митница по отношение на политиката на внос или да се консултирате с нас, преди пускането на поръчки.

Поддръжка:

Ако имате някакви проблеми, свържете се с нас, моля оставете съобщение или ни изпратете електронно писмо, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.

Коментари:

Ние разчитаме на репутация и удовлетвореност на клиента при изготвянето на оценки на alibaba, така и обратна връзка за нас е изключително важна.Така че, моля, пишете ни на положителните отзиви, ако сте доволни.В противен случай, моля, свържете се с нас преди обратна връзка, да имахме възможност да се реши проблема за вас при следващата си поръчка.

  • Формуляр за участие: Сценична Магия
  • Характеристики: Научите, Лесно да се направи, Новини, Професионален, Магьосници, Улица, Етап
  • Номер на модела: Нов магнитен Пръстен, покрит с боя
  • Пол: Унисекс
  • Препоръчителна възраст: 12+y
  • Включени ли инструкции: No
  • Тип: верига
  • Произход: Континентален Китай
  • Материал: Метални
  • Размер: на разположение 20 мм / 19 мм / 18 мм
  • Предупреждение: no