Безплатна доставка

3ШТ за многократна употреба Регулируема еластична Превръзка Завод Вратовръзка Закопчалката Градина Аксесоари За Дома Завод еластична Превръзка Кука Вратовръзка Регулируема Подкрепа на Растенията

2.00лв. 1.51лв.

0
0 Коментари

Инв.: r3065

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: За дома и градината

Спецификация на продукта:

Материали: руно + подвижна кука

Размер: 1 м

Описание:

1. ➤ Материал: Нашият вратовръзка за градински растения е изработен от нейлонового материал, мек, но трайно, износостойкого и трайни.

2. Да се съхранява в безопасност: Градински завязки за растенията могат да записва, поддържа и здраво се свързват цветя и растения заедно.По време на буря и лошо време здрав улавяне държи здраво вратовръзка на място.

3. ➤ Лесен за използване: на повърхността на куката и грапава повърхност велкро придържаме към един друг за удобство на използване; тя може да бъде свободно нарязва се и се нарязва на различна дължина, колкото е необходимо.

4. Помага на растенията да се развиват: букети и завязки растения са меки и не поцарапают и няма да навредят на растенията.Увийте растения за сигурност; Осигуряване на стъблото на растението, така че да му е лесно преместване за добър растеж.

5. По повод на: вратовръзка за растенията е много подходящ за използване като скоба за растения, конци за растенията и лента за растенията; Тези градински растения може да се използва дори и за защита на дърветата, инструменти и огради.

внимавай:

1. Поради влиянието на много фактори, като яркостта на екрана и яркост на светлината действителния цвят на продукта може да се различават малко от изображения, които се показват на уеб сайт.

2. Моля, имайте предвид малката разлика между данните и ръчно измерване.

Пакетът включва: вратовръзки * 3

  • Тип набиране: NO
  • Материал: Пластмаса
  • Произход: Континентален Китай