Безплатна доставка

Автоматични 3 цветни 8 Станции се върти Цената на колата за Трафаретного принтер Тениски

27 971.25лв.

0
0 Коментари

Инв.: r30959

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Компютърни и Офис

Тагове: екран за тениски, печатна машина за тениски, Фото принтер, dtf-принтер, широкоформатен принтер, Машина за ситопечат.

Автоматични 3 цветни 8 Станции се върти Цената на колата за Трафаретного принтер Тениски

Предимство:

Този продукт е изцяло метална рамка, стабилни и трайни, напълно автоматична печат, със система за бързо изсушаване, могат да работят само 2-ма души, всеки цвят може да се отпечатва отделно, а височината на печат може да се регулира автоматично, с разумно проектиран механизъм за позициониране, цвят букви е точна.

Приложение:

Тя е подходяща за различни процеси на печат, като например водна суспензия, с мастило на маслена основа, мастило за термично консервиране, слуз и така нататък.Тази машина е подходяща за печат и сушене на дрехи, тениски, чанти, обувки материали, чорапи, палта и шапки, текстилни материали, тъкани, PVC плоскости, хартия, кожа, самозалепващи и други материали.

Автоматични 3 станции цвят 8 обърна цената на машината на екрана на принтера тениски Характеристика цена:

1. Автоматична машина за ситопечат притежава висока точност на цветовете и малки букви, най-модерна технология, зряла и стабилна, а грешката на точност на цветовете регистъра на машината е в рамките на 0,05 мм, което ефективно повишава качеството на печатна продукция и подобряване на качеството на печат.

2. Подходящ за различни процеси за печат, с помощта на устройство печатаща глава-печка, може да се произвежда всички видове пасти, особено подходящи за различни процеси на печат, като например водна паста за зъби, лепило, мастило, дебела плоча, печат, избиване и така нататък.

3. Брой цветове могат да бъдат персонализирани, а автоматично печатна машина 1-8 цветове могат да бъдат персонализирани според нуждите на клиента.

4. Ефекта на плътен печат, всеки цвят отговаря на пещ, което значително повишава ефективността на производството и увеличава устойчивостта на печат.

5. Висока ефективност и висока производителност на една машина може да печата многоцветен лепило, или една машина може да се използва като няколко производствени линии, могат да работят само 2-ма души, което спестява време, повишава ефективността и значително заменя традиционния ръчен трафаретную печат на бягащи пътеки.

6. Операцията е по-удобно на окото рама е осигурено по уникален начин, и окото не трябва да се извадят за изсушаване на окото, която осигурява стабилност на точността на гнездене, а гара охлаждане ефективно намалява ситуация, когато лепило на водна основа запушва отвора.

7. Той не е ограничен в рамка на екрана, размера на рамката на екрана може да се използва универсално, може да се използва оригиналната машинную рамка на екрана на дружеството или на рамката на екрана, за да отпечатъци от ръце, и печат на големи изделия и елементи от облеклото не е ограничен.

8. Печат на стабилна и трайна.Валиковая трансмисия на този модел е уникален, а бесцепная дизайн на задвижващата се използва за подобряване на стабилността на оборудване и удължаване на срока на експлоатация.

9. Защита на околната среда и ниска консумация на енергия: Тази печатна машина консумира 1/2 въздуха една и съща печатна машина, а ниската консумация на енергия позволява да се върти мобилна печка, която е подходяща за големи и малки площи печат.

Автоматични 3 станции цвят 8 обърна параметър цената на машината на екрана на принтера на тениски:

Име на продукта

Автоматично 3 Цветен 8 Станционная Карусельная Ситопечат, Печатна Машина

  • Използването на: ПРИНТЕР ЗА ПЕЧАТ НА ТЕНИСКИ С ШЕЛКОГРАФИЕЙ
  • двустранен печат: ДА
  • Произход: Континентален Китай
  • Скорост на печат: 16 ppm
  • Поддържа Мрежова Печат: No
  • Вид на интерфейса: N/A
  • Размер на палета: 400x550 мм
  • Напрежение: 220-240V
  • Търговска марка: UUUPART
  • Максимален размер хартия: 400x550 мм
  • Име на продукта: Автоматично 3 цветни 8 Станции се върти Трафаретный Принтер Тениски
  • Режим на ръчно подаване на хартия: Ръководство на потребителя
  • Тип: ТРАФАРЕТНЫЙ ПРИНТЕР
  • Сертифициране: CE