Безплатна доставка

Напълно Нов Елемент на Въздушния филтър P608667 P607557 За Багер-товарач NEW HOLLAND W270C

216.61лв. 175.46лв.

0
0 Коментари

Инв.: r31005

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Електрическо оборудване и Консумативи

Тагове: превключвател на волана huntsman, велосипеди колело eyci.

Напълно Нов Елемент на Въздушния филтър P608667 P607557 За Багер-товарач NEW HOLLAND W270C

Филтърен материал: Хартия

Тип: Въздушен филтър P608667 P607557

Брой детайли: P608667 P607557 Мястото на инсталацията

Произход: CN

Височина: 9,31" (236 мм) Ширина: 10" (254 мм) Дължина: 15,06" (383 мм)

Костюм за модел на автомобила: За багер-товарач NEW HOLLAND W270C За пречистване на въздуха Donaldson WIRTGEN WR240

Описание на продукта

нашата компания е специализирана в обслужването на филтри и филтри компоненти.За да отговорят на търсенето на пазара, ние ви предлагаме следните продукти с добро качество на най-добра цена: Въздушен филтър, смазочен филтър, горивен филтър, филтър на хидравлично масло, сепаратор масло-въздух, разделител за гориво-вода, филтър с висока плътност, филтърен елемент за рязане на тел, въздушен филтър на купето и други филтър.Ние можем да направим индивидуален продукт като филтър нестандартно тип

този продукт използва ahlstrom papaer, в този продукт се използва технологията на заваряване, а о-пръстен преминава тест за устойчивост на въздействието на масло при висока температура, ние обещаваме, че качеството ще бъде най-добрият

Правила за връщане

· Ако не сте доволни от поръчката, можете да върнете/размените на стоки в рамките на 14 дни с пълна връщане на средства (с изключение на доставка), ако стоките са в оригиналната си форма. моля, свържете се с нас преди да изпратите вашата поръчка обратно, ние ще ви уведомим обратен адрес, след като сме получили пратката, която ние ще ви възстановим или обменяем.Върнатият продукт трябва да бъде в първоначалното им състояние.

· Ние можем да ви върне парите, без разходите за доставка.

Свържете се с нас

1. Удовлетвореността на клиентите е много важно за нас и нашия рейтинг на коментари отразява тази удовлетвореност.

2. Ако имате някакви въпроси, нашите служители за обслужване на клиенти може да се обжалва пред вас по електронната поща или да ни се обадите.Ние се стремим да отговорим на всички въпроси и да разреши всички проблеми колкото е възможно по-бързо.Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас преди да наддават!Благодарим ви.

3. Моля, пишете ни, преди да напуснат отрицателна обратна връзка или да отворите всеки спор в Rg-box.eu.Ние се грижим за нашите уважавани клиенти и винаги се опитаме да ви помогне.Така че, ако имате някакви проблеми, моля незабавно ни пишете по електронната поща.

  • Номер на модела: Р608667
  • Произход: Континентален Китай