Безплатна доставка

Проектор Играчка За Рисуване Проследяване И Рисуване Проектор Играчка 24 Копията и 12 Цветни Дръжки модул за Обучение Комплект за Рисуване За Деца, Момчета, Момичета

42.07лв. 15.57лв.

0
0 Коментари

Инв.: r31186

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Играчки и Хоби

Описание:

Спроецируйте изображение на борда, и след това детето ви ще може да рисува по протежение на фигурата, а след това копиране на снимки на хартия.Децата, естествено, обичат графити, че може да им позволи да развиват творческите си умения във всички аспекти на творчеството.Led проектор за рисуване е изработен от висококачествена ABS-материал и се отличава с издръжливост. децата могат да го използвате с доверие.

Спецификация:

Име: Играчка-проектор за рисуване и рисуване

Материал: материал ABS и електронни компоненти

Размер: около 20*13 * 7 см/7.87*5.12*2.76 В

Тегло: около 250 г

Опаковъчен лист:

Проектор динозаври * 1

С 3 слайдове (фигура 24) + 12 цветни дръжки + 1 албум за рисуване

Забележка:

1. Поради светлинни ефекти и ъгли на стрелба в продукта има разлика в цвят, моля, разберете.

2. Поради ръчно измерване има допуск на размера на изделия.

Вижте по-подробна информация за продукта

1. Начертайте ярки цветове: Детски проектор за рисуване оборудван с 12 цветни пастели, които са много подходящи за рисуване.Този детски комплект играчки за рисуване ще позволи на малкия художник, за да покаже своя стил.

2. Музика и рисуване: детски проектор за рисуване може да проектира ясни модели с различни цветове.Той е оборудван с функция за възпроизвеждане на музика .Децата могат да слушат музика по време на рисуване.

3. Прекрасно качество: led проектор за рисуване е изработен от висококачествена ABS-материал и е трайна. децата могат да го използвате с доверие.

4. Ранното образование: Детска играчка-проектор за рисуване полезна за децата като ранно образование.Това не само позволява на децата да изразят себе си, но и подобрява рисуване и малък мотор.

5. Смислен подарък: led проектор за рисуване, предназначени за обучение на деца на рисуване и ранно образование.Това е подходящ подарък за деца, например, подарък за рожден ден, подарък за коледа и други празници подаръци.

  • Материал: Пластмаса
  • Сертифициране: Няма
  • Произход: Континентален Китай
  • Препоръчителна възраст: 12+y
  • Пол: Унисекс