Безплатна доставка

Pexmen 10 бр./5 двойката Гелевый Разделител за Мизинцев, Разделител за Мизинцев, Уплътнение за Припокриване на Мазоли на Пръстите на Краката, Блистер, Облекчава Болката в Краката за Деца

12.67лв. 7.48лв.

0
0 Коментари

Инв.: r31697

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Красота и здраве

Тагове: гелевый сепаратор за мизинцев, капачка за носа, разделител мизинцевых тампон малък за, Втулка, мехлем за спиране на вальгусной деформация.

Опаковка: 10 бр/5 двойки

Облекчаване на болки в областта на палеца на крака: Уплътнение за палеца на крака Pexmen tailor намалява натиска и триенето между 5-ти и 4-ти пръсти или между големи и 2-та пръста, споделянето на тези два интервала между пръстите на краката и облекчава болката от мазоли, мазоли, мехури на малкия си пръст.Той е подходящ както за възрастни така и за деца.

Коректор на палеца на крака Tailor ' s Bunion Correct & Toe Diffuser: малко гел на уплътнението за пръстите на краката за възрастни и деца.Възрастен трябва да се разделят на разстоянието между 4-ти и 5-ти пръсти, за да се предотврати преминаването става на кутрето навътре към другите пръсти и бавно прокара малка фалангу навън, за да преместите малка фалангу в нормално положение.Или за това, че детето е разделил разстояние между палеца и 2-та пръста си, за да се определи бурсит на палеца на стъпалото.

Използването на деня и нощта: Носете този коректор за мизинцев, когато носиш широки обувки по време на работа, бегаете или се занимавате с йога през деня, а чорап нямаш за почивка, сън през нощта.Също така ще отговарят за това, че детето го носеше през деня и през нощта.

Малък и мек дизайн: Тази уплътнение за палеца на крака изработен от мек гел за защита на малкия пръст на крака и облекчаване на болки в големия пръст на крака. дизайн разделител за малките пръсти, за да можете да го носите след чорапи или удобни обувки.Гел уплътнение за носа от мек силиконов материал, има еластичност и многоразовостью, както и да се изтрият.

Носете подложки за мизинцев, които ще ви помогнат да се грижат за здравето на краката:

1. Намаляване на триенето и натиска от страна на палеца на крака шивач.

2. Повторна корекция на костите на кутрето на крака.

3. Чувствайте се комфортно по време на ходене, джогинг, сън.

4. Разделете перекрывающиеся пръстите на краката.

  • Тип елемент: Средство за грижа за краката
  • Брой парчета: Комбо
  • Търговска марка: Пексмены
  • Материал: Силикон
  • Произход: Континентален Китай
  • Номер на модела: М151
  • Тип: Ортопедични Принадлежности