Безплатна доставка

Масажор С Топка Глава С Пет Челюсти, Релаксиращ Масажор, Лечебен Масаж На Врата, Анти-Стрес Масажор За Кожата На Главата, От Стомана Масажор С Топка Глава, Релаксиращ Масажор

3.89лв. 2.61лв.

0
0 Коментари

Инв.: r31802

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Красота и здраве

Тагове: масажор за скалп силен, електрически масажор за врат, стоманена масажор за уретрата, масажор за врата nekteck, Масажор От Неръждаема Стомана, масажор за тяло scholl, електрически масажор walmart, масло за масаж на кожата на главата, масажор за врата ge, масажор за лице kd.

Описание:

Масажор За Кожата На Главата, На Тялото, На Гърба, На Главата, Релаксиращ, Облекчава Стреса, Акупунктурните Точки, Нокът За Косата, Подпомага Движението На Кръвта, Нокът, Топка, Стимулант За Тяло, Унисекс

Характеристика:

Масажор за глава - редовно масаж на главата с помощта на шарикового масажор или масажор за кожата на главата, за да се успокои кожата на главата, стимулира кръвообращението на кожата на главата за пълен масаж на главата, много е удобно, когато прекарвате четка с пет нокти през косата си.

Внимателно масаж на топка от пет ноктите на 360 градуса, масаж на акупунктурни точки на кожата на главата и правилно стимулируйте сетивни нерви, подобряване на кръвообращението, ослабляйте налягане нерви на главата, тя премахва напрежение и умора в продължение на целия ден.

12 остри дизайн - достатъчно остри дизайн на главата, за да се гарантира, че можете да получите достатъчно количество пълен масаж на кожата на главата едновременно, лек, лесен за използване, може да даде на вашата кожа на главата на пълна гама от масажи; това е отличен заместител на пальцевому масаж!

Помага за поддържане на кожата на главата здрава, подпомага движението на кръвта в главата, стимулира космените фоликули и помага на кожата на главата да се създаде среда, по-подходящи за растежа на косата.

Идеалният подарък Е идеалният подарък за родителите, чудесно при главоболие и е отличен спътник за офис работници.

Спецификация:

Материал: пластмаса

Размер на опаковката: както е показано на фигура

Цвят: както е показано на фигура

Забележка:

Поради друг монитор и светлинния ефект на действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимките.Благодарим ви!

Моля, позволете отклонение на измерване на 1-3 мм от ръчно измерване.

Включен:

1 Х Масажор за скалп

  • Размер: Small
  • Прилагане: Главата
  • Търговска марка: Кужен
  • Материал: ABS
  • Произход: Континентален Китай
  • Номер на модела: Масаж на главата
  • Начин на използване: Ръководство на потребителя