Безплатна доставка

5 двойки/опаковане., запазването на топлина в Зимните Термоноски, Флисовые Вълнени Чорапи, Вълнени Кашмир домашни Зимни Ботуши, Чорапи за Колоездене

49.21лв. 41.82лв.

0
0 Коментари

Инв.: r32288

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Спортни обувки, Дрехи и Аксесоари

5 Двойки Изолирани Зимни Термоносков, Флисовые Вълнени Чорапи, Меки Ежедневни Чорапи, Вълнени Кашмир Домашни Зимни Обувки, Чорапи За Колоездене

описание:

Име на продукта: Хавлиени чорапи

Технически характеристики на: един размер

Размери: размери 37-43 (подходящ за САЩ 7-13)

Дебелина: удебелена

Материал: вълна

Опаковка на продукта: 5 смесени двойки (черно / светло сиво / синьо / каки / военния зелен цвят)

Опаковъчен лист:

5 чифта чорапи

Ключови моменти:

1. Висококачествени вълнени чорапи.Зимни вълнени чорапи са изработени от вълна, полиестер и памук.Леки, удобни и топли вълнени чорапи от плътна тел, бързо се нагряват и запазват краката топли и в рамките на кратък период от време.Освен това, нашите вълнени чорапи са много меки, предпазват краката от износване, осигуряват подплънки, когато внезапно на уведомяване, както и да спомогне за облекчаване на умора и предотвратяване на ухапвания от обувки.

2. Топли и меки вълнени чорапи. 5 опаковки вълнени чорапи, меки и топли, удобни и дишането, не причинява сърбеж или сърбеж.Зимните термоноски средна дебелина и са подходящи за спане.Дишаща през целия ден.

Те са устойчиви и е облегают краката си.Дишаща през целия ден.

3. Вълнени чорапи на 1-ви размер.Стил и броят на същите като на снимката (5 чифта в опаковка).Тези хавлиени чорапи унисекс, ни топли зимни чорапи, изработени от дебела и удобна вълна.Не се гали, препоръчва се ръчно пране.

4. Лесно да се грижи.Тези мъжки вълнени чорапи лесно се изтриват, когато се приберете у дома.Просто изпиране на тези мъжки и дамски туристически чорапи в студена вода, и тези вълнени чорапи, готови за употреба.

5. Най-добрият подарък в много случаи на живота.Тези мъжки зимни вълнени чорапи са идеални за много случаи.Те са подходящи за много случаи, почивка, различни събития, на работа, у дома, спорт.Тези уникални дебели вълнени чорапи роскошны и са идеален подарък за Коледа, рожден ден, подаръци за близки и много други.

  • Разделени пръсти: No
  • Спортен тип: Колоездене
  • Материал: Кашмир
  • CN: Гуандун
  • Пол: МЪЖ
  • Отдел име: Унисекс
  • Произход: Континентален Китай
  • Височина на маркуча: Чорапи