Безплатна доставка

30 бр. Ключодържатели Ключодържател С Образа на Ангел, Комплект Торбички От Органза, пощенска Картичка, под Формата На Любов, Украсата на Масата На Сватбата, Рожден Ден, Вечерни, Сватбени...

25.24лв. 14.63лв.

0
0 Коментари

Инв.: r32399

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Събитието и Парти

Тагове: интериор в духа на ангел, златен метален декор, метален декор на dodge, метален декор на ford, бокс с метален декор, италиански метален декор, метален декор на тупак не, декор на метални обувки, метален декор германия, цветен метал декор.

Характеристика:

1. Пазете ключодържател с един ангел.Гостите са винаги чакат за малки изненади и спомени.

2. Високо качество на изработка и материали от с сплав: ключодържател "Ангел-пазител" е изработена от висококачествени и твърдо с сплав, която е трайна и няма да се надраска лесно.Благодарение на технологията на поддържане на цвета той е устойчив на корозия, неговите лесно почернить и выцвести.Обновена верижка за ключодържател във формата на сърце и пеперуда във формата на крило на ангел стилен и много удобен апарт, романтично и уникално.Тази чанта е направена, и в нея можете да съхранявате малки подаръци, бонбони и шоколад.

3. Подходящ за различни случаи: окачване с ангел-пазител, подходящи за сватби, кръщенета, подаръци за гостите, кръщенета, студенти от мъжки и женски пол, годеж, Причастие, рожден ден, на Деня на благодарността, Коледа, Хелоуин, юбилей, абитуриентски бал и т.н.

4. Уникална и красива картичка с благодарност, със собствените си ръце: тук достатъчно място, за да запишете вашите благословии.Всеки гост може да получи уникален подарък.

5. Можете да записвате своите пожелания и благословии на някого подарък на етикета.Той е много подходящ като подарък за семейството, приятелите, любовници, колеги и т.н.

Описание:

Име на продукта: комплект ключодържатели за ключове

Материал: крафт-хартия + цинк сплав + ABS + Органза

Размери: както е показано на фигура

Размер на опаковката: 14x16x3 см

Процесът на: полуавтоматичен и полумеханический

Приложими празници: Ден на св. Валентин, за годишнина

Приложение: Кръщение на дете, сватба гостите ви и ви благодаря за подаръци подаръци за рожден ден

Опаковъчен лист:

30 х ключодържател + 30 х Чанта, изработена от органза + 30 х етикет

Забележка:

Отклонение на цвета зависи от действителната конфигурация на системата, и е разрешено да има разлика в размера на 1-3 см от ръчно измерване.Моля, консултирайте се с таблицата за размери, базирана на действителната стойност.

  • Произход: Континентален Китай
  • Извинение: Сватба и Годеж, Годишнина, Парти, Сватба, Парти по случай рождения Ден
  • Количество Бр.: 30 бр.
  • Номер на модела: Подаръци за партита
  • Тип продажба на едро: NO
  • Материал: Метални
  • Търговска марка: Ланьлань
  • Модел: ангел
  • CN: Гуандун
  • Тип набиране: ДА