Безплатна доставка

Захранващ кабел PC Бутон за Включване/Изключване на Компютъра премина 160 см Превключвател Рестартиране на кабели

12.86лв. 10.04лв.

0
0 Коментари

Инв.: r33313

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Компютърни и Офис

Характеристики:

ООТДТИ

чисто нов и високо качество

Десктоп мобилно приложение за превключване.Широко се използва в: интернет-кафе / начало / хотели / KTV / училища / фирми / хотели и т.н.

Защита на интернет-кафене от кражба.С настолен мобилен ключа е бързо и удобно.Корпус на компютъра, може да се блокира чрез натискане на бутона за включване/рестартиране на захранване за настолен мобилния ключа.

Вид на паста.Нанесете лепило върху дъното, да я залепите върху работния плот.Порекомендуйте домашни потребители или интернет кафенета движи.

Семейно използване.Ако бутона на предния панел на корпуса са счупени или имате сензорен корпус (бъг докосване), може да се спаси, като преместите превключвателя на работния плот, да не се прилага специални усилия за ремонт на корпуса.

Преместете гребло изцяло.Продуктът може да се свърже към съответния интерфейс на дънната платка на компютъра, за да има бутон за защита от кражба на линия разширяване на продукта е, че е по-безопасно за собственици на интернет кафенета.Общата дължина на удължител изделия 1,6 метра, което е достатъчно, за да го поставят на произволно място на работния плот на вашия компютър.

Съвети: Този продукт е само за настолни компютри, лаптопи не могат да се използват.

Технически характеристики:

Модел: Тенис на ключа X1-1

Цвят: Черен

Материал: ABS

Стил: само превключвател / USB x 2 / USB x 2 + аудиоинтерфейс (по избор)

Общата дължина на ключа: около 165 см/64,96 инча

Приложими модели: Само домакин на настолен компютър

Пакетът включва:

1 х Мобилен табло с кабел

Забележка:

Поради друг монитор и светлинния ефект на действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимките.Благодарим ви!

  • Сертифициране: Няма
  • Тип: Захранващ кабел
  • Произход: Континентален Китай