Безплатна доставка

1,7 м захранващ Кабел 5 В Тип C USB Вентилатор на Тавана с Навес Окачен Вентилатор за Къмпинг Палатки за Спалнята на Общежитието на Дома и много други Дропшиппинг

14.29лв. 10.00лв.

0
0 Коментари

Инв.: r33710

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Компютърни и Офис

1,7 м захранващ Кабел 5 В Тип C USB Вентилатор на Тавана с Навес Окачен Вентилатор за Къмпинг Палатки за Спалнята на Общежитието на Дома и много други Дропшиппинг

ООТДТИ

Особености: изцяло нов и качествен

Висящи вентилатори са компактни и леки, осигуряват мек вятър с малко шум, са безопасни за употреба и спестяват енергия.

Преносим вентилатор на тавана USB може да бъде директно свързан към USB или Type C power bank (не е включена в комплекта), широко се използва на открито и на закрито, в микробуси, туристически палатки, перголи, лагери, гаражи, спални и т.н.

Храна от вашия лаптоп / PC / power Bank / зарядно устройство, USB или USB C / стена зарядно устройство с USB порт или Type C.

Качествен вентилатор за къмпинг с 6 листа, добър поток на въздуха, лесна за инсталиране и демонтирането, чудесен вентилатор за охлаждане или за красота в горещо време, като например за слънчеви бани и къмпинг.

Малък вентилатор на тавана чудесно за горещото лято и безветренного ден, както и за спални места в хотел или на палатка за нощуване на открито.

USB вентилатор на тавана с преобразувател за захранване на USB, C, една Окачен вентилатор за палатки, къщи, хотели, легла, къмпинг на открито.

Технически характеристики: Напрежение: постоянен ток 5 В 2A

Материал: Пластмаса

Изходна мощност: 5 W

Диаметър на вентилатора: 42 см/16,5 инча

Цвят: Бял

Дължина на захранващия кабел, USB: около 170 см/67 см

Пакетът включва: 1x USB вентилатор на Тавана

1x C USB мъжки към USB женски конвертор

забележка: Моля, се допуска отклонение 0-1 см от ръчно измерване. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да предложи цена.

Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.Благодарим ви!

  • Произход: Континентален Китай
  • опаковка: No
  • Търговска марка: NoEnName_Null Няма име
  • Тип: USB ВЕНТИЛАТОР
  • Сертифициране: Няма