Безплатна доставка

Поставка За Лаптоп, Регулируема Поставка За Лаптоп, Поставка За Лаптоп За Десктоп Вентилация, Аксесоари За Закрепване На Лаптоп

86.83лв. 58.17лв.

0
0 Коментари

Инв.: r33743

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Компютърни и Офис

Поставка За Лаптоп, Регулируема Поставка За Лаптоп, Поставка За Лаптоп За Десктоп Вентилация, Аксесоари За Закрепване На Лаптоп

[Изпитан и доказан] - Нашата сверхпрочная поставка за лаптоп ще ви направи безстрашни, опрокинув вашия скъп лаптоп.Изработена от здрава алуминиева сплав, нашият полк за лаптоп има защитни облицовки, защитни стабилизатор и занасяне опора, за да получите вашия лаптоп сигурно се задържа на място.Този компютърен притежателят има уникална конструкция с титулярите за кабели, за да кабелите са подредени и не са на очите.Можете да лесно да се разглобява своя щанд и да вземете със себе си на всяко едно място по време на път.

[Устойчива на плъзгане и ЗДРАВА] - Уникална поставка за лаптоп следва здраво, за да запази вашето устройство, дори и с пълен размер лаптоп.Тази сверхпрочная поставка за лаптоп е предназначена за всички лаптопи от 11 до 17 инча, включително Air Pro, Microsoft Surface, Google Pixelbook, Chromebook, HP, Lenovo, Sony, Dell и други.

[Ергономична] - Уникална поставка за подкрепа на лаптоп е специално калибриран по такъв начин, че да се вдигне на лаптоп на 6 см от работната повърхност с наклон напред на 15 градуса, като предоставя идеална височина на нивото на очите, за да гарантира стойка и комфорт.Регулиране на идеалната височина за набор на текст, сърфиране и правилното сядане, подкрепя гърба и врата си в удобна позиция.Много подходящ за работа у дома, в офиса и на улицата.

[ОХЛАЖДАНЕ и вентилация на 360 градуса] -Материал от алуминиева сплав може да поеме и по-добре да се отвръща на топлина и охлаждаща поставка за лаптоп повдига вашето устройство нагоре и сълзи му от повърхността, осигурявайки на въздушния поток. идеалният подарък за вашите приятели и семейство.

[Широка съвместимост]: Настолна поставка за преносим компютър съвместима с всички основни лаптопи / планшетами от 11 инча до 17 инча, съвместима с Air / Pro, Google Pixel book, Dell XPS, HP, ASUS, Lenovo ThinkPad, Acer Chromebook, Microsoft Surface и iPad и т.н. Нашата поставка за лаптоп ще бъде вашият идеален спътник за вашето ценно устройство.

Цвят: сребрист

Материал: Алуминиева сплав

Съдържание на опаковката:

1 х поставка за компютър

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

  • Произход: Континентален Китай
  • Търговска марка: БАДЖИЛ