Безплатна доставка

Акумулаторна Прахосмукачка Масажор За Присоске За Тяло, Антицелулитен Мазнини, Електрически Комплект За Баночной Терапия, Соскабливание, Отопление, EMS, Изгаряне на Мазнини

166.68лв. 90.00лв.

0
0 Коментари

Инв.: r34962

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Красота и здраве

Електрически Баночный Масажор EMS Вендузата Вакуум Апарат Гуаша Выскабливающее Устройство Меридиан Изгаряне на Мазнини, За Отслабване на Тялото Отрицателно Налягане Физиотерапия

Забележка: Този модел може да се използва за зареждане.

Характеристики

1. [Гравитация с отрицателно налягане] Осигурява мощно абсорбиране от кожата и мастната тъкан за активна функцията на детоксикация на лимфата и подобрява кръвообращението с ефекта на премахване.

2. [Топлинна енергия] Дубликати на дермальный колаген и отпуска нервите с помощта на топлинни ефекти, също така може да се освободите от умората на тялото и да възстановите налягане с помощта на непрекъсната постоянна температура 50 ℃.

3. [Микроэлектростимуляция EMS], Стимулира акупунктурните точки и периферните сетивни нерви микротоком, за да се намали възпалението и отока за по-бързо възстановяване, също така може да помогне за намаляване на порите и прави кожата по-нежна и ефективно намаляване на налягането, отпадналост и умора, с изключително релаксираща наслада.

4. [IR светотерапия] Доставя червен инфрачервена светлина за повишаване на колективен имунитет и помага за възстановяване на биологична клетъчна тъкан за подобряване на здравето на тялото, също допринася за клеточному метаболизъм и кръвообращение за повишаване на активността на клетките и регенерацията на колаген, което прави кожата гладка и нежна.

5. [Лесни за управление на] Бърз достъп до кнопочному управление и директна индикация на дисплея на панела, лесна за контролиране на работния статус и моментно включване / изключване на захранването, регулиране на нива на интензивност EMS и вакуум, както и настройките на функцията за отопление и инфрачервено осветление за широко отговорят на изискванията на различни части на тялото по желание с идеален комфорт.

6. [Стабилен източник на захранване] Може директно да се захранва от ac адаптер (штепсельная вилица на ЕС или штепсельная вилица САЩ за опции), практически се насладите на релаксиращ масаж на всяко място и по всяко време, подходящ е както за домашна употреба, така и за пътуване.

7. [Удобни ръкохватки] Ергономична дръжка осигурява надеждно и икономия на енергия за задържане, дори и след продължителна употреба.

8. [Комбинирано прилагане] Може да се използва широко в тялото си, за да вендузи, масаж гуаша, отслабване и т.н., ефективно помага в оформянето на вашата врата, ръцете, краката, гърба, корема, долните и горните крайници и т.н.

Внимание:

1. Моля, поставете тапата порести филтър във всасывающее дупка, за да се предотврати попадането на етерично масло или друго масажно средства във вътрешността на машината, което може да доведе до увреждане и намаляване на срока на експлоатация.

2.Do не стойте на едно място повече от 1 минута; и ако чувствате някакъв дискомфорт, моля, спрете да го използвате непрекъснато.

3. Хората с кожни алергии, бременни жени, пациенти с инфаркт, на хората, страдащи от нарушена кръвно налягане, злокачествени тумори, цереброваскулярных заболявания и хората, с чужди предмети, трябва да се избягва използването на този продукт.

Технически характеристики

Материал: ABS

Цвят на корпуса: бял и златен (както е показано)

Тип щепсела: Включете щепсела на САЩ / plug ЕС, включете Великобритания (по избор)

Мощност: 20 W

Входно напрежение: 100-240 v

Работно напрежение: 9 До 1,5 А

  • Размер на опаковката: 26*15*11 см
  • Нива на интензивност Отрицателно Налягане: Ниво 4
  • Материал: ABS
  • Прилагане: Тяло
  • Сертифициране: CE
  • Цвят на корпуса: бяло и златно
  • температура отопление: 50°C
  • Произход: Континентален Китай
  • Търговска марка: Хайликаре