Безплатна доставка

Камбанка Вещици Вратите Свирки Ведьмины Стенни Декорации Свирки на Вещици Подаръци за Мама Чудесен Подарък за Момичета

24.21лв. 19.37лв.

0
0 Коментари

Инв.: r350432

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Начало декор

uhow Камбанка Вещици Дръжки на Свирки, Звънци Ръчно изработени от Прозрачна Негативна Енергия Вещици за Домашни Врати Врата копчето най-разполага с магически Накити uhow

Описание :

Характеристики:

Информация за размери: Диаметър на всеки кръг от ратан е около 3,15 инча, с обща дължина на камбани Witch вятър е около 11,8 / 10.2 инча, подходящия размер за вас, за да виси на стената или дръжката на вратата, и може лесно да привлече вниманието на околните.

Качествени неща: Тези свирки за вещици ръчно изработени основно са направени от качествени сплави, въжета и ратан, естествени и надеждни, и тяхното не е лесно да се деформира или выцветать, с изискан дизайн и приятно качество на изработка, което осигурява дълъг експлоатационен живот.

Значим дизайн: Висящи звънчета за вещици, украсени с бутылочками с желанията на ретро-ключове, енергийни камъни, пентаграммами и много други класически и елегантен, а камбаната за вещици, като казват, предпазва от зло и отрицателна енергия и да ви носи късмет.

Широк диапазон на използване: Магически вятърни свирки wiccan, подходящи за вашия хол, спалня, кухня, трапезария, градина, офис, кафене, ресторант, книжарница, апартамент, хотел, или на други места, можете да ги обесим на вратата, дръжката на вратата, стена, прозорец, рафт и др.

Идеален избор за подарък: Тези хубави свирки за вещици ще се превърне в идеален подарък и ще даде на вашите приятели, колеги, семейството или на роднини стая декор, защита на дома, тематични партита с вещици, парти на Хелоуин и много други.

Спецификация:

Материал: Метал + ратан

Дължина: 30 см/26 см (11,8/10.2 инча)

Ротанговое пръстен: 3,15 инча

Бележки: Моля, оставяйте малки отклонения в размери, поради ръчно измерване, както и за осветление на снимки може да доведе до показан цвят от реалния.

Пакетът включва :

1 * Вятърни свирки

  • Материал: Метални
  • Произход: Континентален Китай