Безплатна доставка

Ултразвуков Овлажнител 220 мл за Дома Космически Капсульные Овлажнители на Въздуха Стилен Космическа Капсула Форма Led нощна светлина Декорация на Дома

30.97лв. 20.13лв.

0
0 Коментари

Инв.: r351569

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Начало декор

Характеристики

1. МОЩЕН И ТИХ ФУНКЦИЯ ОВЛАЖНЯВАНЕ: поддържане на влажност с помощта на бързо распыляющегося мъгла с максимален капацитет на овлажняване ≤40 мл / ч, той предотвратява образуването на статично електричество и предпазва от сухота и грапавост на гърлото, кожата и косата.Защото той може да работи около 10 часа, няма да се налага често да се долива вода.Благодарение на малошумному дизайн тук е толкова тихо, като в предградие в полунощ.Безопасна за използване дори по време на сън.

2. СТИЛНА ФОРМА на КОСМИЧЕСКАТА КАПСУЛА: Благодарение на компактния си размер, можете да се освободите от стилни една красива кукла-космонавта под формата на капсули и да играят с нея.Наклонена водоустойчив дизайн могат да бъдат демонтирани за лесно почистване и пълнене с вода. 220 мл голям капацитет.

3. УЛТРАЗВУКОВА ВИД, сигурно, БЕЗОПАСНО И пестящ: тъй като това е безопасен мъгла, която не е толкова горещ, като пара, няма нужда да се притеснявате за изгаряния, така че може да се използва безопасно дори и в домове с деца и домашни любимци.Не е нужно да се притеснявате, ако сте пропуснали да го изключите или имате свърши водата по време на сън

4. Лека нощ И няколко led крушки: снабден с два вида бели и цветни led лампи, нежна светлина по естествен начин ще се лекува вашето уставшее тяло и ще можете да се насладите на бавно променящи се цветни led крушки.Да се забавляват или е подходяща за използване като нощни лампи.

5. ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ И ДЕКОРАЦИЯ на ДОМА: Този страхотен овлажнител идеален за всеки дом, офис или студио за йога, пречистване и овлажняване на въздуха, за да не страдат от сухота на кожата и устните.Благодарение на просторния осветление и уникалния стил на дизайн, той е произведение на изкуството и е идеално за декорация на дома.

Спецификация

Материал: ABS, Силикон, PC

Цвят: Бяло, Лилаво

Размер: 11 x 11 x 12 см

Тегло: 268 грама

Модел: USB, Зарядно устройство

Обем вода: 220 мл

Обем на пръскане: приблизително 40 мл / ч

Вход: DC5V/1A

Мощност: 1,5-2 Вата

Пакетът включва:

1× Овлажнител на въздуха

  • Произход: Континентален Китай
  • Това е едно интелигентно устройство: NO
  • Тема: Хората
  • Материал: Пластмаса