Безплатна доставка

Нова Метална Медуза Стенен Декор На Морска Стена Арт Декор Тропически Риби Подвесная Скулптура Плажна Тема Декор На Стената Художествени Декорации

52.41лв. 26.22лв.

0
0 Коментари

Инв.: r353322

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Начало декор

[Здрав и издръжлив] Това е декоративно украшение във вид на медуза, океански бриз, изработени от висококачествен метал, изискан и дълготраен, без мирис, не е деформиран лесно и ръжда, както и за дълго запазва своя цвят и форма.Можете да го окачите на стената в хола или на терасата, както и да поставите директно върху рафта или плот.

[Лесно да се мотае], Можете да го закачите на стената с помощта на винтове за дърво, или можете да изберете двустранно самозалепваща се лента, магнитни вендузи за закрепване метален ключодържател към стената. Размер: 40x21,8 см./15,75x8,6 инча.

[Гъвкавост] Метален амулет във вид на медуза, може да виси в банята, спалнята, хола, трапезарията, офиса или кабинета, и т.н. той също така може да се мотае на верандата, във вътрешния двор или на оградата.Тя може да се използва за плажни къщички, аквариуми, офиси, училища и търговски центрове.

[Красив подарък] Това украшение във вид на медуза, океански бриз добре направено и ще добави декоративен щрих на вашия дом, а също така е подходящ като подарък за нов дом, подарък за рожден ден, подарък за морската тематична парти и подарък за парти.

[Следпродажбено обслужване] Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас, нашият екип за обслужване на клиенти ще ви осигури професионално и задоволително обслужване.

Име: Стенен декор под формата на Метална Медуза

Материал: високо качество метал

Размер: 40 х 21,8 см/15,75 х 8,6 инча

Бележки:

1. Когато получавате стоката, той може да бъде малко чете при доставка, моля, регулирайте ръчно до най-доброто възможно състояние.

2. Може да има малки различия между образа и действителния цвят на продукта.Ние ще направим всичко възможно, за да ви покаже точно цвят.

3. Моля, имайте предвид малката разлика в размера се дължи на ръчно измерване.

1 х Стенен декор

Арт Декор на Морската стена, Декорация на стени във формата на Медузи

  • Материал: Пластмаса
  • Произход: Континентален Китай