Безплатна доставка

70 см Шаран Вятърна Чорап Знаменца Флаг Цветни Окачен Шаран Вятърна Чорап Флаг Издръжлив с Въже Водоустойчив за Външна Украса на Дома

5.40лв. 3.66лв.

0
0 Коментари

Инв.: r364640

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Начало декор

70 см Шаран Вятърът Чорап Флаг Цветни Окачен Шаран Сияние Украса Символичен Знак с Въже, Водоустойчив за Външна Украса на Дома

Характеристика:

1. Значение за красота: Нашата вятърна електростанция може да играе роля в най-различни сцени.Дали у дома, в градината, в двора, в бара, в ресторант или на суши-ресторант, който символизира младостта, сияние от шаран символизира щастие в японската култура.

2. Перфектната комбинация: можете да окачите шаран-сияние на нашето телескопическое удилище и да му позволи свободно поклащане на вятъра, да покажете на вашите функции.Този рибено платно - интересен и колоритен начин за украса на дома.

3. Атрактивен предмет: било то в ежедневието или на празнично парти, можете да го дари тази вятърна чанта на своите роднини или приятели, което безспорно е добър избор.Той може да се адаптира към повечето кораби, стълбове и други носещи предмети и да стане популярен обект за всички.

4. Символика: Този японски чорап в стил шаран също така се нарича Нобори или Коинобори.Летящ шаран символизира смелост и знае историята карпе, който излетя в небето и се превърна в дракон.

5. Висококачествен материал: здрав, с кабелен пристанище, и да го затвори.Това може да е цветна украса за дома на открито или добра ветроходство флаг за всеки кораб.

Спецификация:

Произход: Китай

Номер на модел: Флаг Шаран

Стил: Окачен

Тип: ПЕЧАТНИ

Размер на продукта: 70*8 см/27,56*3,15 инча

Плат: Сатен водоустойчив

Процес: цифров теплопередающая печат

Тип на хартата: декоративен флаг

Цвят (по желание): Вълна Шаран, Синьо-червено, Синьо-бял Шаран, Червен Шаран, Подскачащи Шаран, Лента на спрей, Ленти Сакуры

Бележки: включително карповый флаг и въже n

Забележка:

Поради друг монитор и светлинния ефект на действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимките.Благодарим ви!

Моля, се допуска отклонение в измерването на 1-2 см от ръчно измерване.

1 Х Флаг Шаран

  • Тип: Пишеща машина
  • Стил: Виси
  • Търговска марка: ВКТЕХ
  • Номер на модела: Флаг Шаран
  • Използването на: Украса
  • Материал за знамена и Банери: Polyester
  • Произход: Континентален Китай