Безплатна доставка

Риболовна Макара Спиннинговая Дръжката е От Въглеродни Влакна Стръв За Риболов На риболовни примамки Троллинговая Макара Дръжка Прът Лявата на Дясната Сверхлегкая Макара Дръжка 24BD

128.84лв. 90.19лв.

0
0 Коментари

Инв.: r36637

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Риболов

Дръжката е От Алуминиева Сплав, Риболовна Макара, Дръжка За Спиннинга, Мощна Дръжка За Сонда От Въглеродни Влакна, Лека Микро-Дръжка Baitcasting 24BD

Характеристики:

чисто нов и високо качество

Висококачествен материал: работа на смени дръжката на макарата изработен от въглеродни влакна и дръжки от алуминиева сплав.Дръжки макари са леки, здрави и издръжливи.

Здрава дръжка: Дръжка на макарата за риболов на живца е изработена от алуминиева сплав, дръжка за риболовната макара от карбонови влакна, повишава комфорта и сцепление при всякакви метеорологични условия.

Лесна инсталация: Дръжка за риболовната макара от карбонови влакна идва с необходимата арматура, подмяна на химикалки baitcast е лесен за инсталиране и използване.

Широко е подходящ за: Подробности за химикалки сонда са подходящи за много леярни и спиннинговых бобини, дръжка за риболовната макара от въглеродни влакна за повечето марки намотки.

Добра замяна: Карбоновая дръжка за риболовната макара-добра смяна на риболовната макара, направете си домашна макара забавна.Дръжка за риболовната макара от карбонови влакна за риболов на живца много лесен за инсталиране.

Технически характеристики:

Материал: Алуминиева сплав + въглеродни влакна

Цвят: Черен

Тегло на опаковката: около 41 г

Обща дължина: около 99 mm /3.9 инча

Пакетът включва:

1 бр. x Дръжка за Риболовната Макара

Забележка:

Моля, се допуска отклонение 1-3 мм от ръчно измерване. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да предложи цена.

Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.Благодарим ви!

  • Произход: Континентален Китай
  • Длъжност: Риболов в Океана с Лодка
  • Вид Риболовни Макари: Колелото на спирачното усилие