Безплатна доставка

протектор на екрана, Протектор на Екрана на Лаптопа 16 инча Магнитна Защита От Тайна HD Подвижна 30 ± 5 Ъгъл на Неприкосновеност на личния живот Екран за OS

70.54лв. 42.32лв.

0
0 Коментари

Инв.: r36951

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Компютърни и Офис

Протектор на Екрана на Лаптопа 16 инча Магнитна Защита От Тайна HD Подвижна 30 ± 5 Ъгъл на Неприкосновеност на личния живот на Екрана, за да OS Laptop Pro

Функция: 1. Ъгъл на неприкосновеност на личния живот 30 ± 5: за лаптоп OS ъгъл на неприкосновеност на личния живот е 30 ± 5, данните могат да бъдат ясно четене отпред, а черен екран при гледане отстрани блокира 35% от синя светлина, предпазва очите, предпазва от драскотини и предпазва от появата на драскотини при ежедневна употреба.

2. Магнитна адсорбция: една секунда адсорбция, залепване и употреба, капак безпроблемна, магнитна secret фолио с дебелина само 0,39 мм (с магнити 0,78 мм). Дизайн без мехурчета със силиконов затворени по краищата, подвижен, лесно се побира и се отстранява.

3. Лесно управление: магнитен филтър автоматично прикрепится на екрана, без въздушни мехурчета, просто выровняйте дисплея и да натиснете леко върху магнитна лента, за да завършите инсталацията.Тя е подвижна и може да бъде отстранен и отново да има, когато не се използва.Комплектът включва блок за съхранение на защитно фолио.

4. Съвместимост: защитно фолио за екрана на лаптопа е идеален за лаптоп с операционна система, съвместима със сензорен панел OS Laptop Pro 16 инча (A2141) и без сензорен панел с висока дефиниция, удобен за използване в продължение на дълго време без напрежение в очите.

5. Приложение: Защитно фолио за защита на екрана е подходящ за различни обществени места, на бизнес срещи, отворени офиси, финансови институции, кафе, самолети, влакове и т.н., за Да защитите вашата лична информация, пароли, индивидуален съдържание и т.н. Или всяка информация може да изтече.

Спецификация:

Вид на стоката: Защитно фолио за екрана на лаптопа

Материал на продукта: PET

Размер на защитно фолио: 16 инча

Се прилага за: за операционна система, Laptop Pro

Списък на пакетите:

1 х Защитно фолио

1 х Чиста кърпа

  • Произход: Континентален Китай
  • Търговска марка: ЕСТИНК