Безплатна доставка

Подвесное Хранилище На Бижута С 12 Куки, Прозрачна Акрилна Титуляр За Колиета, Стенни Организаторите За Бижута, Закачалки За Колиета

48.08лв. 30.78лв.

0
0 Коментари

Инв.: r37403

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Домашно съхранение и организация

Подвесное хранилище на бижута с 12 куки, прозрачна акрилна титуляр за колиета, стенни организаторите за бижута, закачалки за колиета, защита от ОБЪРКВАНЕ: вече не ви притеснява каша на бижута в ковчега.Използвайте стенен органайзер за бижута, който ще стане добър помощник в организацията на вашата украса и ще защитава ги от entanglements.Пазете своите гривни, колиета, пръстени, обеци и веригата внимателни в ред и пестите време.

Висококачествен акрилен материал: Нашият органайзер за колиета, изработени от висококачествен акрил материал, трайни и трайни, устойчив на корозия.Прозрачен стенен държач за бижута, подходящи за различни стилове за декорация.

12 БРИЛЯНТНИ ромбовидных КУКИ: Окачен титуляр за колиета, органайзер за бижута от 12 блестящи ромбовидными куки, които могат добре да се подобри украсата на къщата и се добавят очарователни елементи в къщата, спалнята, хола.

ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ: Не се налага монтаж, монтиране на стойка за бижута се предлага с необходимото оборудване за бързо инсталиране.Държач за колие може да бъде прикрепен към стената или мебелите с помощта на винтове.

U-ОБРАЗНА РАФТОВЕ ЗА търговски ИЗЛОЖЕНИЯ на ПРОДУКТИ: Акрилни стелажи за бижута може да се използва като рафтове.Това е страхотна идея е да поставите грим, малки саксии за растения, любимите си парфюми, продукти за грижа за кожата, слънчеви очила, червило и други елементи.Осигурява практично съхранение на набор от любимите теми.Стенен органайзер за бижута - добър избор за подарък приятелки, дъщери, майки, за любители на бижута.

Цвят: прозрачен

Материал: акрил

Размер: 27x8.3x6.6x5 см. (дебелина от 3 мм)

Съдържание на опаковката:

1 * Акрилни стенен органайзер за бижута (с винтове)

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

  • Произход: Континентален Китай