Безплатна доставка

Устройство За Улавяне на Поръчки в Ресторант, с Устройство За Улавяне на Табове, Кухненски Титуляр За Билети, Стенни Стойки За Съхранение на Поръчки, Държач За Приходите

37.36лв. 23.54лв.

0
0 Коментари

Инв.: r37550

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Домашно съхранение и организация

Ние предлагаме отстъпка за голям брой стоки.Добре дошли, за да се свържете с нас!

[Висококачествени материали] захват за разделите е изработена от висококачествена алуминиева сплав, държач за билети в ресторант здрав, антиоксидантно, устойчив на ръжда, устойчив на абразия и устойчиви на стареене, също така има по-дълъг живот, сигурен и не травмирует ръка.

[Добре обмислена употреба за на билети] Мъниста вътре в плен, за да раздели сигурно и надеждно пазят хартиени чекове, за да те не изпадали от плен. Този алуминиев захват за разделите ще ви помогне да подредите вашите сметки и да направите вашия офис по-чисти за по-удобно закрепване и приемане на билети, резервации.

[Широкото използване на] Устройство за улавяне на поръчки в ресторант може да се осигури непрекъсната и ефективна работа в кухня и персонал, масивни алуминиеви стъклени топчета за надеждно съхранение на поръчки, табове или книжа, устройство за улавяне на разделите широко се използва в офиси, кухни, хотелски маси, барове, офиси, както и в различни рекламни колонки, информационни табла и т.н.

[Лекота на инсталиране на] Окачен титуляр за поръчка под формата на шкафовете могат да бъдат определени към стената с помощта на винтове, за да може надеждно закрепване на всеки лист хартия към жлеба на скалата и го свали толкова лесно и без разкъсвания.Може да се мотае разписка, уведомление, хартия, поръчка на кафе в кухнята, в бара на хотела, на полюсите реклами.

[Лесна за употреба и почистване] Алуминиеви касите на лесни за използване, лесно се поддържат чисти, те са неразделна част от всяко кухненско оборудване.

Цвят: сребрист

Материал: Алуминиева сплав

Размер: 35 см дължина

Съдържание на опаковката:

1 * Рафтове за съхранение

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

  • Произход: Континентален Китай