Безплатна доставка

Детска Портретно Играчка С Прекрасна Принтом, Устойчив На Разкъсване, За никнене на млечни Зъби, Тъканно Книга, Допир Играчка за Момчета И Момичета

25.87лв.

0
0 Коментари

Инв.: r37742

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Играчки и Хоби

Детска Портретно Играчка С Прекрасна Печатни Модел, Устойчив На Разкъсване, Тъканно Книга, за никнене на млечни Зъби, Допир Играчка за Момчета И Момичета

Технически характеристики:

Тя може да подобри възприемането на дете на околните за нещата и го вдъхновява за научни изследвания, както и ще се превърне в чудесен подарък за вашите деца, защото награда от плат ще помогне на бебето да научите повече, като се научат да разпознават цветове, форми и имитират обличане.

Това може да привлече вниманието на детето и да го визуално възприятие, а също да допринесат за развитието на мозъка му, защото на тъканта, книжка с изискан дизайн мультяшного заек / лъв / слон, богато съдържание и вграден звук хартия.

Тъканта е книга, която е изработена от висококачествена тъкан материал, устойчива на счупвания, не оставя на купчина и не избледняват след пране.

Дължината на този на продукта е 15 см, а на ширина - 16 вж.

Той е подходящ за деца на възраст от 0 до 3 години.Подходящ за рожден Ден, детски душ, Коледа, партита за новородени и т.н.

Име на продукта: Тъканно книга

Подходяща възраст: 0-3 г.

Характеристики: Богат на съдържание, Ранното обучение, Може да се пере

Подробности размер:

L: 15 см/5,91 инча, W: 16 см/6.3 инча (прибл.)

Бележки:

Поради разлика в осветлението и предпочитанията на екрана цветът на продукта може да се различават малко от представени на снимките.Моля, оставяйте една малка разлика в размера се дължи на различни измервания ръчно.

Пакетът включва:

1 х Тъканно книга

  • Сертифициране: CE
  • Произход: Континентален Китай
  • Препоръчителна възраст: 6-12y