Безплатна доставка

Сгъваема Led Нощна Светлина Преносима Настолна Лампа Сладко Пет Light Лампа За Четене Защита На Очите Нощно Шкафче Спалня Декор Хол

7.61лв. 2.98лв.

0
0 Коментари

Инв.: r3789

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Аксесоари За мобилни телефони

Характеристики:

1. Мини led настолна лампа и сладък притежател на телефон: уникален дизайн на детска нощни лампи придава на стаята си повече индивидуалност.Това е идеалното бижу за кучета и осветление стая за спалня.Проектиран по такъв начин, че да има перфектния размер за удобство за носене, той е идеалното ночником за детски стаи.

2. Лампа за защита на очите и регулируем ъгъл на наклон: energy saving топло led лампа не ще трепти и няма да навреди на очите на вашето дете.Ярък режим го прави отлична лампа за обучение, а топъл бял режим го прави ночником за деца в спалнята.Щенячьи светлините са станали по-леки.Можете да регулирате главата кученце по своему, и вие можете лесно да регулирате ъгъла на осветление.Четири крачета също се регулират, и вие можете да създадете всеки стълб, който ви харесва.

3. Издръжлив материал, ABS и КОМПЮТРИ: студена лампа е изработена от комбинация на безопасни и висококачествени материал ABS и висококачествени материали КОМПЮТЪР.Тази симпатична лампа притежава характеристики с висока якост, добра шок вискозитет, висока издръжливост, добър блясък, устойчивост на топлина и холодостойкости, устойчивост на петна и дълголетие.

4. Идеален избор за подарък: супер сладък лека нощ-идеален подарък за най-добрия си приятел и деца на Коледа, Деня на благодарността, Нова година, Хелоуин, деня на раждането.Подходящ за спални, общежития и декорация на стаи.

5. Широк спектър на приложение: Това е страхотна лампа за децата, може да се използва като учебен лампа или нощното лампа.За майките това е удобен лека нощ за кърмене и смяна на памперси.Тя може да се използва като поставка за мобилен телефон.

Описание:

Уникален дизайн на детска нощни лампи ще даде на вашата стая повече индивидуалност.Това е идеалното бижу за кучета и осветление стая за спалня.Енергоспестяващ топло led индикатор не ще трепти и няма да навреди на очите на вашето дете.

Технически характеристики:

Материал: пластмаса

Размер: 33* 55*80 мм

Нето тегло: 25 грама

Номинална мощност: 0,06 W

Източник на захранване: 3 батерии за бутони (в комплект)

Пратката включва:

1 бр. * нощни лампи

Бележки:

1. Моля, се допуска отклонение 0-1 инч от ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането.

2. Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.

  • Произход: Континентален Китай
  • Характеристики 6: Защита на очите Нощно Шкафче Спалня Декор Хол
  • Съвместима модел на iPhone: iPhone 3G/3GS, iPhone12 Pro Max, iPhone 7, iPhone12, iPhone Plus 6s, iPhone 6, iPhone 6, iPhone 4, iPhone 4S, iphone 5, iPhone 5C, iPhone 6s, IPHONE 6P/6SP, iPhone 7 Plus, iphone SE, iPhone XS Max, iPhone 6 Plus, iPhone 5s, iPhone XR, iPhone 5C, iPhone 6 / 6S Plus, iPhone XS, iPhone 6s, iPhone Plus 6s, iPhone 6/6S, iPhone5C, iPhone 5C, iPhone 5s, iPhone 5s, iPhone 11 Pro Max, iPhone 6 Plus, iPhone 7 Plus, iPhone 11 Pro, iPhone12 Макс, iPhone 8, iPhone12 мини, iPhone11, iPhone 7 Plus, iPhone12 Pro, iphone plus 8, iPhone 6 Plus, iPhone X, iPhone 7
  • Търговска марка: EDUP
  • Характеристики 5: Сгъваема Led Нощна Светлина Преносима Настолна Лампа Сладко Пет Light Лампа За Четене
  • Тип: Стойка за маса
  • Номер на модела: Сладък Домашен Любимец, Куче, Елен Лека Нощ Украса На Детска Стая Мини
  • Съвместим Марка: Apple iPhone
  • Характеристики 3: Мини led нощна светлина За Домашни любимци, Сгъваема Настолна Лампа С Бутон
  • Особенности7: Многофункционален Лека Нощ Притежателя На Мобилен Телефон Украса
  • Особенности1: Сгъваем Мини Led Настолна Лампа Creative Dog Deer Shape Night Light
  • Характеристики 4: Батерия Детска Стая, Нощно Шкафче Спалня Декор Хол Подарък 1БР
  • Характеристики: Заполняющий светлина, Настолна Лампа, Питающая Креативни Led Нощни Лампи За Спалня
  • Характеристики 2: Настолен Украшение САМ Настолна Лампа за дневна Фестивал Подарък скоба
  • зарядно устройство: No