Безплатна доставка

3 бр./опаковане. Очна Линия От Нетъкан Материал, Лентата За Очите, Лесно Рвущиеся Фалшиви Мигли, Меки Фалшиви Мигли За Ваксинации, Дишаща Инструмент За Изграждане На

5.91лв. 4.14лв.

0
0 Коментари

Инв.: r38559

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Красота и здраве

Характеристики:

Дишаща: лента повърхност е гладка, благодарение на дизайна на вентилационни отвори меки, удобни и дишащи, не причинява вреда на кожата.

Мека и удобна: Лента за мека и удобна и може да се прикрепя към кожата, без усещане на чуждо тяло.

Липса на болка: тиксо разумни, а конструкцията на въздушния дупки ефективно намалява болката и усещането, разликата при изваждането на лентата и не вреди слой на епидермиса на кожата.

Добра якост: лента за мека и удобна, тя е лесно да се консолидира, и тя е по-близо до кожата, от лентата, изработени от традиционни материали.

Лек опън: материал на лентата-мек, операцията е много лесна и удобна

Спецификация

Материал: Нетъкан текстил, полиетилен

Цвят: Червен, зелен, син

Размер (диаметър х В): около 5,1 х 1,1 см/2 х 0,4 инча

Пратката включва:

3шт x Очна лента

Забележка:

1. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.Ние гарантираме, че стилът е същият, както е показано на снимките, но не е еднакъв в различните тела, като на модела.

2. Сравнете размерите на детайли с вашите, моля, позволете 2-4 см различно от ръчно измерване на дрехи, благодаря на Всички измервания в см. и имайте предвид, че на 1 см = 0,39 инча

1) Ние приемаме плащане чрез Alipay, West Union, TT. Всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна плащане процесор НАБИРАТЕЛНИ.

2 Ако не можете да направите своята поръчка веднага след приключването на търга, моля, изчакайте няколко минути и опитайте отново. Плащането трябва да бъде завършен в рамките на 3 дни.

1) ДОСТАВКА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ. (С изключение на някои страни и APO / FPO)

DHL, UPS, TNT, FedEx отнема 3-7 дни, EMS отнема 8-12 дни.Пощенска въздушна поща отнема 2-8 седмици.Но всички те зависят от страната, в която се доставят.

2) ВРЕМЕТО за ДОСТАВКА на УСЛУГА се предоставя на превозвача и не включва почивните и празнични дни.Време за доставка може да се промени, особено в сезона на отпуските.

1) В потвърждение на купувача ще бъде високо оценена след получаване на стоката.

2) Тъй като вашето мнение е много важно за развитието на нашия бизнес, ние искрено ви каним да оставите положителен отзив за нас, ако сте доволни от нашия продукт и обслужване.

3) Моля, свържете се с нас преди да оставите всички отрицателни или неутрални коментари.Ние ще работим с вас, за да реши всички проблеми.Благодарим ви за разбирането!

  • Тип елемент: Инструменти за очи
  • Тип: Други
  • Брой парчета: Комбо
  • Материал: нетъкан текстил
  • Произход: Континентален Китай
  • Търговска марка: ПОЛУЧАВАНЕ НА КЪЩА