Безплатна доставка

Котешка Играчка Коча Билка Естествена Сребърна Пръчка Котешки Закуски Пръчки Котешки Детски Играчки За Дъвчене За Почистване На Зъбите На Зъбните Закуски Играчки За Домашни Животни За Почистване На Зъбите

9.35лв. 6.54лв.

0
0 Коментари

Инв.: r3998

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: За дома и градината

Описание:

1. Котешка мятная котешка пръчица е изработена от естествено сребро, памучни въжета и билки лико, който е безопасен, естествен, е полезна за здравето и трайна.

2. Може да се подпомогне храносмилането, подобрява апетита и подобряване на здравето на котките.

3. Може да облекчи натиска котки и да ги направи енергични и щастливи.

4. Може да се смила на зъби за котки, за подобряване на хигиена на устната кухина и да ги запишете на дишането си.

5. Подходящ за котки от всички възрасти и породи.

Технически характеристики:

Материал: Иньтенг + памучен въже + лафитная трева

Размер: 20 *2 см/7,8 *0,78 инча

Списъци на продукти:

3ШТ Котешка Мятная Котешка Пръчка

Вижте по-подробна информация за продукта

1. Силни съставки: Мъниста от коча съдържат естествена сребърна лозя, памучни въжета и трева лико.Освен това, той не съдържа никакви вредни вещества и е безопасен, полезен е за здравето и е трайна.

2. Подобри апетита: Котешка мятная пръчка Cat Стик е предназначена за подобряване на перистальтики на стомашно-чревния тракт и храносмилането котки, за подобряване на апетита и подобряване на тяхното здраве.Тя е богата на растителни фибри.

3. Бъдете нетърпеливи: Кошачью мента кошачью пръчка може да се използва, за да помогне на котката да се освободи напрежението и да ги енергични и щастливи.Защото те могат да ближе и хапе сребърни лозя и трият своите бради или бузите.

4. Подобри здравето на устната кухина: Можете да използвате стенен играчки от коча билка, за да запазят здравето на вашите котки, ефективно подобряване на състоянието им на устната кухина, освежаващ дъх, както и почистване и шлифуя зъби.

5. Практичен подарък за домашни любимци: Можете да дадете стенен rollerball с котешка мента на рожден ден на техен котка или друг домашен любимец.Защото той е идеален за котки от всички възрасти и породи.

  • Произход: Континентален Китай
  • Тип: котка
  • Тип играчки: Тунели
  • Това е едно интелигентно устройство: NO
  • Материал: Найлон