Безплатна доставка

Гореща Смяна на Филтър За Дайсън TP04 Pure Cool Линк за Пречистване на Въздуха DP04 HP04 HEPA филтър И Филтър С активен Въглен

123.86лв. 94.14лв.

0
0 Коментари

Инв.: r4097

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: География

Тагове: пречистване, печной филтър, Система, Въглен филтър, нр04.

Гореща смяна на филтър за Дайсън TP04 за пречистване на въздуха Pure Cool Link DP04 HP04 HEPA филтър и филтър с активен въглен Резервни части, съвместими с за Дайсън DP04 TP04 HP04 за пречистване на въздуха Pure Cool (моля, потвърдете вашата модел, преди да купите!)

Стъклена HEPA-филтър на 360 градуса: 29 фута borosilicate микрофибър, сложенного 238 пъти.Той премахва преносими въздушно-капково от алергени като прах, пърхот, полени, вируси, бактерии и спори на мухъл.

Филтър с активен въглен: въглищни гранули, импрегнирани Tris, долавят газове, като формалдехид, бензен и въглероден оксид.Това създава за вас новата обстановка.

360-градусная двустепенни система за филтриране: можем да дишаме чист въздух в рамките на 24 часа.Това е първият избор за астматици и алергични хора.

Цвят: Както е показано на фигура

Материал: пластмаса

Съдържание на опаковката:

1 * филтър за пречистване на въздуха

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

  • Произход: Континентален Китай