Безплатна доставка

3D Аналогов Вибриращ Джойстик За Xbox 360 Джойстик Контролер Сензорен Модул Кулисный За Xbox 360 За PS2 Игрови резервни Части За Ремонт на

102.21лв. 71.55лв.

0
0 Коментари

Инв.: r409741

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Видеоигри

Тагове: литиева джойстик за ps2, метална капачка ps2, адаптер neoteck ps2, селфи-стик xiaomi mi 360, ливъридж джойстик за ps2, 100 джойстик за ps2, стикер xbox 360 3d, тел xbox360, кутия за xbox360, корица на ps2.

3D Аналогов Вибриращ Джойстик За Xbox 360 Джойстик Контролер Сензорен Модул Кулисный За Xbox 360 За PS2 Игрови резервни Части За Ремонт на

Характеристики:

Това е директен висококачествена подмяна на контролера на xbox 360

Този аналог точно отговаря на спецификациите на оригиналния контролер на Microsoft controller.

Распиновка ключа и размера на вала са едни и същи.Потенциометри също са идентични.

Ако вашият аналогов ключ е счупен или повреден, това може да се поправи.

Ще трябва да знаете как паять, за да се извърши този ремонт.

Спецификация:

Количество: 100шт

Тегло: приблизително 7 грама

Размер на продукта: прибл. 25x20x25 мм/0,98 х 0,78 0,98 х"

1) Ние приемаме плащане чрез Alipay, West Union, TT. Всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна плащане процесор НАБИРАТЕЛНИ.

2) Плащането трябва да бъде в рамките на 3 дни от датата на поръчка.

3) Ако не можете да направите своята поръчка веднага след приключването на търга, моля, изчакайте няколко минути и опитайте отново. Плащането трябва да бъде завършен в рамките на 3 дни.

1) Ако сте в Бразилия, срокът на доставка е 25-90 дни, независимо от това, какъв начин на доставка, поради обичая.

2) Ако продавате DHL/FedEx/ТРОТИЛ/ UPS ускорено, е възможно да се наложи да плащат някакъв данък при подписване на кутията.

3) Ако сте в Бразилия, Чили и Аржентина и изберете DHL/FedEx/ТРОТИЛ/UPS, моля да ни предоставите вашия номер по ДДС, за да помогне на този продукт по-бързо да мине митническата процедура.

4) Ако сте в Бразилия, Чили и Испания и изберете начин за доставка на UPS, трябва да представите доказателство за плащане при получаване на кутията.

5) Ако сте от Швейцария, Швеция, Австрия и изберете начина на доставка на ПРАТКАТА, трябва да представите доказателство за плащане при получаване на кутията.

6) Ако от Германия и изберете начин за доставка на TNT, моля, посочете кода на вашата компания

7) Ако не са получили стоката в рамките на 30 дни от момента на плащане, моля, свържете се с нас.Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор.Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!

1) имате 7 дни, за да се свържете с нас и на 30 дни да върнете продукта от датата на получаването му.Ако този продукт е на ваше разположение повече от 7 дни, той се счита за използван, и ние НЯМА да се ДАВАТ ви за ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА.Изключения НЕ се случва!Цената на доставката се заплаща както от продавача, така и купувача на половина. 2) Всички върнати стоки, трябва да бъде в оригинална опаковка, и вие трябва да ни даде номер за проследяване, доставка, конкретната причина за връщане и номер на поръчка. 3) Ние ще ви върнем пълната сума, печеливш залог при получаване на стоката в първоначалния му състояние и опаковка, с всички съставните и аксесоари в комплект, след като купувачът и продавачът аннулируют транзакция с Rg-box.eu.ИЛИ пък можете да изберете замени. 4) Ние приемаме в себе си цялата стойност на доставката, ако стоката (ите) не съответства на заявената.

1. Когато правите поръчка, моля, изберете начин на доставка и заплащане на поръчката, включително разходите за доставка.

2. Можем да доставим продуктите в рамките на 7 дни след завършване на плащане.

3. Ние не можем да гарантираме времето за доставка на пътя, поради разликите във времето на оформяне на митническите органи в различни страни, което може да повлияе върху това, колко бързо вашите стоки ще бъдат сканирани.

  • Търговска марка: Рикоддаа
  • Съвместима модел на Microsoft: Xbox360
  • С USB: NO
  • Съвместим марка/Модел: Microsoft
  • Номер на модела: За Xbox 360/PS2