Безплатна доставка

18x18 Инча, Сив Раиран Калъфка Геометрична Възглавница Калъфка С Принтом Калъфка Възглавница Спалня Офис Нова Челночный Кораб

6.56лв.

0
0 Коментари

Инв.: r410063

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Спално бельо

Тагове: мультяшная възглавница с пудел, калъф за възглавници зелен 18x18, риза киноактрисы, възглавница с анимационни герои, калъфки за производство на филми, ивовая калъфка за възглавница, мультяшная възглавница за постоянен ток, риза Андерсън от филма, калъфка за възглавница gorh, калъфка за възглавница от рори.

18x18 Инча, Сив Раиран Калъфка Геометрична Възглавница Калъфка С Принтом Калъфка Възглавница Спалня Офис Нова

>>>> Информация за продукт

Водещи елементи:

1. Отличен материал: сива калъфка за възглавница изработена от висококачествен полиестер.Тази идеална калъфка за възглавница е мека и здрава.

2. Перфектен размер: Всяка калъфка за възглавница е с размери от 18 "× 18", че е идеална за декорация на вашата възглавница.

3. Уникален дизайн: калъфка, украсени с геометрични фигури.Основният цвят на калъфки за възглавници - сив, те са доста прости.

4. Многоцелеви: калъфка за възглавница е подходяща за вашата спалня, хол, трапезария, кабинет, легла, мека мебел, мека мебел, столове, пол и така нататък.

5. Широко приложение: Това е добра украса, както и прекрасен подарък за приятели, роднини и колеги.

Описание::

Сива калъфка с геометричен модел в скандинавски стил.Сива калъфка за възглавница изработена от висококачествен полиестер.Тази идеална калъфка за възглавница е мека и здрава.

Калъфка за възглавница е идеална за вашата спалня, хол, трапезария, кабинет, легла, мека мебел, мека мебел, столове, пол и така нататък.

Параметри:

Материал: Полиестер

Размер: около 45*45 см/17,72*17,72 инча

Опаковки: OPP

Опаковъчен лист:

1 * сива калъфка за възглавница (без възглавници)

Забележки:

Ако имате някакви проблеми или притеснения относно нашите продукти, моля, незабавно се свържете с нас.Ние ще ви дадем задоволително решение по всяко време. >>>> Снимки на продукта

Нашите бразилски приятели:

Поща Бразилия временно обяви, че на 27 август (местно време) ще събира такса в размер на около 3,50 долара за всяка поръчка към всички международни колети.Тази такса се заплаща от купувача след самопровозглашения и ще бъде върнат, ако тя не бъде платена.Ако не могат да вземат митническа такса в размер на 3,5 на щатския долар, моля, не оформляйте поръчка.

За повече информация, моля, посетете линка по-долу, много ви благодаря за разбирането!

Четене на купувача

1. За плащане

Поддържаме следните методи за плащане:

2. Доставка

A. Доставка и предаване на

Ние ще използваме различни канали в съответствие с характеристиките на изпращане.Той може да обхваща повече от 200 страни и региони.Ние обещаваме, че всички поръчки ще бъдат издадени в продължение на четири дни.Тъй като време за проследяване по различни канали ще бъде различен, пощенски колети обикновено показват 1-4 дни за международна експресна доставка, и в случай на претоварване с информация за времето на проследяване ще бъде подновен.

A. На митницата и обичаи

Пощенски пратки, като правило, не определя тарифите, но митнически правила в различните страни ще бъде различно време на митническото оформяне.Моля, своевременно проследяване на информация и при нужда се свържете с местната пощенска служба.Международна експресна доставка обикновено е свързана с митата.Моля, запознайте се с местните митнически данъчни стандарти, за да се избегне митнически проблеми, водещи до отнемане или унищожаване на стоки.Ако е необходимо, моля, консултирайте се с вашата местна фирма за митническо освобождаване или подайте информация в районното митническо оформяне.И накрая, пожелавам ви успешни покупки, много ви благодаря за вашата подкрепа.

3. Връщане и Политика на Връщане

Поради международни превози на разходите и времето, разходите са сравнително големи, така че ние отдаваме голямо значение на качеството на продуктите.Ние стриктно ще проверяват, ако получите повредени стоки, моля свържете се с нас.За вашето удобство. задължително проверете на опаковката преди да се регистрираш и изпратете ни снимка.Ние ще разгледаме продукт в съответствие с конкретните условия на продукта, за да ви помогне да реши проблема, ще имате възможността да ползват големи отстъпки.Ако искате да замените или върнете продукта, без никакви повреди на стоката, заплащат само разходите за обратна доставка, и ние ще ви изпратим нов продукт след получаване на стоката.Благодаря ви за вашата подкрепа и разбиране.

  • Брой платове: 20
  • Използването на: Начало, Хотел
  • Непристойная снимка: No
  • Материал: Полиестер / Памук
  • Секси провокативна: No
  • Характеристика: Нетоксичен, Екологично чист
  • Тип: Декоративни Калъфки За Възглавници
  • Произход: Континентален Китай
  • Стил: Обикновена
  • Брой нишки: 100TC
  • Квадратна Калъфка За Възглавница: възглавница калъфка за възглавница
  • Калъфка За възглавница: Калъфка райе
  • Техника: Тъкани
  • Номер на модела: Калъфка
  • Тип дизайн: Геометричен
  • CN: Zhejiang
  • калъфка възглавница: Калъф за възглавници
  • Търговска марка: СИНЬЛАНИСНОВАТЬ
  • Модел: Пишеща машина
  • Клас: Клас А