Безплатна доставка

В наличност Гореща Игра Genshin Impact Albedo Cosplay Перука Дълга Аксесоари За Коса Подпори Мъжки Същата Перука За Игрални Герои 2021 Нова

124.67лв. 77.29лв.

0
0 Коментари

Инв.: r41084

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Дамски костюми

Тагове: альбедо яке genshin, ключодържатели genshin impact, аяка перука геншин удар, ръкавици альбедо геншин, обувки альбедо геншин, пижами genshin impact, альбедо геншин чаша, иконата альбедо геншин, корица янтарна genshin impact, чорапи genshin impact.

В наличност Гореща Игра Genshin Impact Albedo Cosplay Перука Дълга Аксесоари За Коса Подпори Мъжки Същата Перука За Игрални Герои 2021 Нова

Ние винаги се стремим да предоставим на клиентите си висококачествени продукти на конкурентни цени и да се опитваме да предложим първокласно обслужване, и ние се надяваме, че ще можете да прекарате приятно време за пазаруване. 6

Описание

Аниме и играта: Влияние на Геншина

Личност и роля: Альбедо

В комплекта са включени: само перука

Доставка :

ние ще ви изпратим продукта по целия свят, можете да изберете начин на доставка, в съответствие с вашите временни нужди.

ние не можем да гарантираме точното време на доставка се дължи на транспортиране, която е извън нашия контрол.Моля, бъдете добри да разберете това.

Ако не получите стоката си преди изтичане на срока на защита.Моля, свържете се с нас, ние продлим го, за да сте сигурни, че можете да получите стоката, междувременно ние ще се свържем с куриерска компания да ви помогне да намерите вашата стока.

1. самолетни заминаване поща на Китай за около 25-30 работни дни, може да отнеме повече време в някои области, като Русия, Бразилия и т.н.

2. EMS отнема 7-15 работни дни.

3. Fedex отнема 5-10 работни дни.

4. DHL отнема 3-10 работни дни.

ние просто изпращаме стоката на адреса, който сте оставили в поръчката, ако имате нужда от промяна, моля, свържете се с нас преди да изпратите.

Възстановяване на парични средства:

1. Ако в получения от вас продукт липсва детайл, моля, свържете се с нас, ние отново ще ви изпратим липсваща подробност.Моля, не се притеснявайте.

2. Ако получения от вас продукт има проблеми с качеството, моля, свържете се с нас и ни изпратите снимки на стоките, след като ние ще проверим снимка, ако има проблем с качеството, ние ще ви възстановим частично връщане като компенсация или можете да го върнете и да получите пълно възстановяване.(Возвратите обратно заплатената от вас доставка.)

Коментари:

Ние ще оставим ви е положителен отзив и 5 звезди, след като завърши на нашата сделка.Удовлетвореността на клиентите е много важно за нас.Ако сте доволни от заказанными вас продукти, моля оставете отзив и 5 звезди.Ако не сте доволни от заказанными вас продукти, моля, свържете се с нас, преди да напусне отрицателна обратна връзка.Ние можем да работим заедно, за да разрешат всеки спор

Свържете се с нас

Ние решаваме всички проблеми от гледна точка на купувачите, не е необходимо нито да се притесняваш, ако закупите нещо тук.

Добрата комуникация ще доведе до взаимно топлина.Благодаря

  • Пол: Жени
  • Влияние Геншина: Перука
  • Произход: Континентален Китай
  • Герои: Альбедо