Безплатна доставка

1 БР. Стъргало За Терапия на Врата, Масажор За Грижа За Здравето, Камък За Тялото, Пинк Лед За Лицето, Шията, Естествен Кварцов Масажор, Mas U3V5

3.78лв. 2.27лв.

0
0 Коментари

Инв.: r41782

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Красота и здраве

Тагове: статуетка от розов кварц, снимки от естествен розов кварц, композиция от розов кварц, мини-валяк от розов кварц, вибратор от естествен розов кварц, естествен розов кварц проба 925, призми от естествен розов кварц, песен розов кварц, маншет от розов кварц, гривна от естествен розов кварц.

Описание:

Състояние: Ново

Материал: нефрит

Размер: 7,2*4,2 см

Ефект:

1. Подобрете гидратационную способността на роговия слой, като по този начин овлажняващ ефект.

2. Подобрете кръвообращението на лицето, получавате по-обмяната на веществата, задръжте стареене и дари красота и здраве.

3. Премахване на жълта и бяла кожа.

4. Осветлите пигменти и петна.

5. Повишете имунитета на кожата.

Употреба:

Можете да нанесете масажен крем или масло за бръснене върху лицето, тялото, гърба, врата, раменете, бедрата и крайниците 1-2 пъти в седмицата.Понякога той драскотина на гърдите и стомаха.

Бележки:

1. На действителния цвят на продукта може да се различават малко от изображението, показвано на сайта.Причинено от много фактори, като например яркост и яркостта на дисплея.

2. Моля, оставяйте малко отклонение в данните от измерванията.

3. Поради ръчно измерване се допуска отклонение 1-2 виж

Пакетът включва:

1 бр. Стъргало

Благодаря ви за подкрепата!Добре дошли, за да си купите от нас!В нашия магазин с толкова много полезни и евтини стоки.ние сме готови да ви отговори възможно най-скоро.

  • Произход: Континентален Китай
  • Прилагане: Тяло
  • Материал: Камък
  • Търговска марка: УОЙОТТ