Безплатна доставка

Q81A Муслиновое Кърпа, 4 Слоя Оберточное Одеало Меко Одеало За бебета, Мультяшное Кърпи за баня С Качулка, Детско Высокоабсорбирующее Памучно Плажна Кърпа

34.34лв. 22.32лв.

0
0 Коментари

Инв.: r418520

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Спално бельо

Q81A Одеяло За Баня Новородени, Меко Супер Впитывающее Кърпи за баня, Бебешка Кърпа за Душ с Качулка, Шапка, Унисекс, Плажна Кърпа за Деца

Характеристики:

Меко детско одеало: Меко детско пеленальное одеало с качулка и красива фигура, марля памук, размер голям 130x70 см/51,18x27,56 см, удобно и лесно опаковката на малко дете, супер мек материал, лесен за детската кожа.

Материал, което е благоприятно за кожата: Детско одеало с качулка, произведено от квалифициран марлевого памук, с нетоксични миризма, супер меко и приятно за кожата, удобен на пипане, от дишащ материал и мек цвят на картината, издръжлив с идеални характеристики.

Дышащее кърпи за баня: кърпи за баня с качулка, произведено от дишаща 4-слойного марлевого памук, материал, супер меки и добре впитывающее влага, перфектна за ежедневна употреба за бебета, уверете се, че вашите малки деца могат да изсъхне бързо след къпане или плажни игри, идеалното кърпи за баня за деца и бебета.

Супер мека и нефлуоресцентный агент: детско одеало от екологично чист материал, модерен външен вид, памук материал с нефлуоресцентным агент, приятна за кожата и е подходящ за бебета и малки деца, запазва топлината и бързо изсъхва след къпане.

Широко приложение: Нашето одеало с качулка с уникална технология шевове и шиене, износостойкое, трайно и широко приложение, са чудесен избор за ежедневно ползване в баня, басейн, на плажа, а също и за реквизит за снимки на новородени.

Технически характеристики:

Размери на продукта: прибл. 130x70 см/51.18x27.56 инча

Материал: Памук

Вариант стил: 12 места, както е показано на снимките, моля изберете вашите предпочитания

Пакетът включва:

1x Детско Одеяло Обертывающее

Забележка:

Моля се допуска толеранс от 1-2 см от ръчно измерване.

Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.

  • Материал: Памук
  • CN: Zhejiang
  • Възрастова група: Бебетата
  • Произход: Континентален Китай
  • Сезон: Четири сезона
  • Пол: Унисекс
  • Тип дизайн: С щампи