Безплатна доставка

Многофункционални Прецизна Напречни Клещи Тежки Пороци Домакински Пробивна и Фреза Напречни Хващам 4 Инча LK

180.40лв. 124.47лв.

0
0 Коментари

Инв.: r422010

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Машини и Аксесоари

Тагове: менгеме за сверлильных машини, дървени и метални менгемета, 4-инчови сензори, 4-инчов стилус, пробивна машина yt28, преносима пробивна машина, 4-инчов дремель, забележка 4 инча, производство на дървени менгеме, фреза 6 менгеме.

Многофункционални Прецизна Напречни Клещи Тежки Пороци Домакински Пробивна и Фреза Напречни Хващам 4 Инча LK

Производителност и характеристики на клещи с напречно нарязани:

1. Клещи с напречно плосък накрайник, използващи две взаимно перпендикулярни механизъм за подаване, могат едновременно да се движат в посоки X и Y, а също така могат да бъдат монтирани с основание, за да завъртите на 360 градуса.

2. Когато се използва в комбинация с сверлильным машина настолен тип с помощта на ръчно подаване в две направления, перпендикулярни един на друг, на един клип може да пробие няколко дупки в една равнина или смлени няколко шпоночных фуги, така че пробивна машина може да се използва като фреза.Тя може да се използва отделно като инструмент.

Конструкцията на челюстта

Страна на челюстта И използва технология за дълбоко смилане, която е плоска, точна, висока твърдост и липса на деформации.Страна Б използва дизайн с щанга дълбочина леене под налягане с углеродным зърно, която позволява ефективно зажимать детайла, не плуване, а челюстта може да бъде заменен по всяко време на челюстта от въглеродна стомана, за да можете да спестите време, усилия и безпокойство.

Мащаб

Циферблат ясен и не размытый, а точно регулиране на дръжката точна настройка е по-точно, спестяване на време и безпокойство.

Конструкцията на челюстта

Битумен блок използва комбинация от сменяеми модули.Използвайте шестостенния ключ, за да оправят винт, регулирате ъгъла и отегчение, както и за замяна на битумен блок с щанга дълбока канавкой с углеродным модел, за да продължи обработката, което е удобно и гъвкаво

Предпазни мерки при експлоатацията на машинно оборудване

1. Оператор механично оборудване трябва да бъдат специално обучени да се разбере неговата структура, ефективност и определяне, както и да бъде запознат с концесия, изпълнението и поддръжката.

2. Не е позволено да работят с непознати на персонала, не е позволено да се чукат по време на работа и не е разрешено да се работи, когато няма никой.

3. По време На работа трябва да концентрира енергията си.В операционната зала не е позволено да се публикуват запалими и взривоопасни материали, а също така е забранено да се пуши и пуши на места, където са забранени фойерверки.

4. Операторите не трябва да напуснат своите постове, без разрешение и не трябва да прехвърля оборудване за експлоатация не е определен персонала.

5. Механично оборудване трябва да се използва и се управлява подразделение или на специално лице, и отговорността система трябва да бъдат ясно определени, за да за механично оборудване погледна, го използвали разумно и правилно са се възползвали от, да го поддържа в добро състояние.

6. Механичен персонал трябва да добавите лубрикант на всеки детайл в съответствие с правилата, преди да започнете.Ремонт, поддръжка, смазване и повдигане на машината по време на работа е забранено.Ако по време на работа се открива неизправност, машината първо трябва да се спре, а след това да се види.

Параметър на продукта

Заглавие: 4-инчов напречни клещи

Материал: чугун

Материал на дръжката: формовани стомана

Аксесоари: крепежни винтове, шестограмен ключ

Ширина на челюстите: 100 мм

Максимален скоба: 100 мм

Височина на захващане: 45 мм

Страничен ход: 110*130 мм

Цялостна дължина: 185 мм

Обща височина: 148 mm

Общата дължина на основата: 215 мм

  • Тип: Верстачные Менгеме
  • Обща дължина: 185 мм
  • Име: 4-инчов напречни клещи
  • Размер на опаковката: 30*30*21 см
  • Напречен ход: 110*130 мм
  • Обща височина: 148 мм
  • Търговска марка: CJHZYG
  • Режим с: Ръководство на потребителя
  • Произход: Континентален Китай
  • Максимален скоба: 100 мм
  • Сертифициране: Няма
  • Ширина на челюстите: 100 мм
  • Тегло: 10kg
  • Височина на захващане: 45 мм