Безплатна доставка

2 бр. Прозрачен Подвижен Акрилна Поставка за Торта за Парти, през Цялата Титуляр за Кифли, Украса за Сватба, Рожден Ден

112.21лв. 68.44лв.

0
0 Коментари

Инв.: r42793

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Форма за печене

Тагове: единична кутия за инструменти, преносим титуляр за торта, сребърен държач за сватбената торта, единичен пластмасов cupcake, титуляр на сватбена торта за еднократна употреба, прозрачен единична cupcake, държач за сватбена кръгла торта, стъклени подложки за сватбени торти, това е една метална кутия на бандата, единични кутии за торта cuo.

2 бр. прозрачен подвижен акрилна поставка за торта за парти, кръгла поставка за кифли, украса за сватба, рожден ден, акрил, с прозрачност, подобна кристаллам, коефициент на пропускливост на светлина 92% или по-мека светлина, визуална яснота.

Притежава отлична устойчивост на атмосферни влияния, висока твърдост на повърхността и повърхностния блясък, както и добри характеристики при високи температури.

Акрилна поставка за торта, широко използвана е за лична парти по случай рожден ден, рожден ден, тържества, банкети, сватби, абитуриентски тържества.Използва се за демонстрация на продукти, играе много добър декоративен ефект.

Как е правилно почистване на:

Памучна кърпа, потопена в топла вода, може да се избършете повърхността тъкан не може да бъде грапава повърхност лесно да се надраска, температурата на водата не може да бъде прекалено висока, лесно да се повреди диск.За почистване може да използвате и почистващи препарати.

Как да се запишете:

1. След възможно най-добро използване на всеки слой упаковывайте в пластмасови опаковки или поотделно на всеки два слоя в средата на електрическа памучна кърпа, избършете завийте с чиста кърпа в запечатанную кутия, за да може да бъде хигиенично и е трудно да се повреди.

2. Не подвергайтесь на продължително излагане на слънце, лесно пожълтяват и могат да деформират изделия от пластмаса акрил, в крайна сметка, при нормални обстоятелства, това се случва рядко, моля ви, разберете.

Цвят: прозрачен

Материал: акрил

Съдържание на опаковката:

2 * Държач за кексчета

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

  • Произход: Континентален Китай
  • Материал: Акрил
  • цвят: Прозрачен
  • Тип инструменти за Торта: Комплекти Декоративни Накрайници