Безплатна доставка

Сапун от козе мляко, за Дълбоко Почистване на Възстановително Сапун За Грижа За кожата е Нежна и не дразни овлажняващ Сапун за Почистване на грижа за кожата

9.81лв. 4.90лв.

0
0 Коментари

Инв.: r4281

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Красота и здраве

Описание:

Ръчно изработени сапун от козе мляко използва отлична формула, така че тя нежно, не причинява дразнене и безопасно за използване.Може да се използва като чудесен подарък за вашето семейство, любим човек, приятелите и много други.

Спецификация:

Размер: около 6,5*6,5*2 см/2.6*2.6*0.8 в

Размер на опаковката: кръгла 6.8*6.8*2.3 см/2.7*2.7*0.9 в квадрат 7.5*7.5*2.5 см/3*3* 1in

Нето тегло: около 68 г, 89 г

Брутното тегло: около 75 гр., 96 г

Опаковъчен лист:

ръчно изработени сапун от козе мляко * 1

Бележки:

1. Поради различни ефекти дисплей и осветление действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимката.

2. Поради ръчно измерване, моля, се допуска отклонение на измерване на 1-3 виж

Вижте по-подробна информация за продукта

1. Почувствайте мекотата и свежестта на: почистване на сапун от козе мляко съдържа екстракт от козе мляко, така че кожата ви ще се чувства свежа, чиста, мека и не стянутой след измиване.Това е много практично.

2. Гъста и лека пяна, Благодарение на отлична формула, нашето сапун от козе мляко ръчно изработени е гъста и лесна пяна.Той лесно премахва мастни замърсяване и придава на кожата еластичност и блясък.

3. Осветлите кожата: Сапун от козе мляко съдържа эссенцию козе мляко, така че тя може да подхранват кожата, ефективно почистване на кожата, тесни пори, зачервяване и осветлять кожата, а също така да оптимизира тусклую и груба кожа.

4. Едно сапун универсално: естествен сапун от козе мляко може да се използва за цялото тяло.Той е подходящ за измиване на лицето, баня и ръцете.Той се използва широко.

5. Широк спектър на приложение: ръчно изработени Сапун от козе мляко може да се използва като отлично подарък за Коледа, рождени дни и годишнини.Можете да го дари семейството си, любимия човек, приятелите и много други.

  • Функция: Чисто
  • Произход: Континентален Китай