Безплатна доставка

Лупа с Увеличително Стъкло DEASIN Head с 5 лещи и led Лампи За Четене Бижута Ремонт часа Стоматологичен 1 компл. лупи стъкло

88.89лв. 84.45лв.

0
0 Коментари

Инв.: r44919

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Красота и здраве

Тагове: зубоврачебный лекуващият UV светлина, като творческа фотография, комплект за снимки на зъбите, стоматологичен отвержденный лампа 1, led бяла светлина орален, лампа за лечение на зъбите 2 елемента, лека нощ с пандой за детска стая.

Характеристики: Материал: пластмаса + акрил Цвят: бял Пет парчета обектив: 1.0x1.5x2.0x2.5x3.5x Многофункционален: четене, ремонт на часовници и т.н., Главоболие лупа, много удобна с помощта на ръцете Специална лупа с led осветление Mailto: 1 комплект главоболие лупа Забележка: Батерията не е включена в комплекта

Подробни изображения

Сертификати

Плащане

Прехвърляне T / T / western union / pa ypal потвърдена.

Условия за продажба

Международен купувача-Моля, обърнете внимание, че вносните мита, данъци и такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка.Отговорност за тези разходи се носи от купувача.

Моля, свържете се с митниците вашата страна, за да се определи какви ще бъдат тези допълнителни разходи, до началото на търга /покупки.

Коментари

Ние ще ви предложим 100% удовлетвориться покупката си!

Ние сме оставили за вас положителна оценка и да се надяваме, че вие ще направите същото за нас.

Ако не сте доволни по някаква причина, моля, дайте ми шанс и аз ще положа всички усилия, за да реши този проблем.

За нас ОАО "Стоматологично оборудване" - професионално предприятие, специализирано в изследователската и развойна дейност, производство и търговия на стоматологично оборудване.

Основната ни продукти включват върха с висока и ниска скорост, led лампа за втвърдяване, скалер, стоматологичен апарат, стол за лекаря, Безмасляный въздушен компресор, машина за гутты, эндодонтическое лечение, внутриротовую камера, микромоторы, стоматологични лампи, стерилизатор и стоматологични аксесоари и т.н.

"Отлично качество, разумна цена и задоволително обслужване" - това е нашият принцип.Ние искрено се надяваме на сътрудничество с компании от цял свят за взаимно изгодно сътрудничество с бляскаво бъдеще!

  • Произход: Континентален Китай
  • Сертифициране на качеството на продукта: 3C
  • Търговска марка: ДЕЗАЗИНИРУЮЩИЙ