Безплатна доставка

Голям Натяжной Калъф за Стол за баня, Velvet Калъф за Клуб на Стола, свалящ се за Дивана, на Калъф за Стол в Стил Сплит за Дома и Партита в хотела

69.56лв. 44.51лв.

0
0 Коментари

Инв.: r457419

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Спално бельо за маси и мека мебел

Тагове: дизайн на своята практика за дивана velvet, калъф за дивана плюшено кадифе, класически бархатное стол, кръгло бархатное стол, velvet калъф за дивана, l velvet калъф за дивана, velvet калъф за диван 3 места, калъф за дивана velvet блестящ, евтини сиво бархатное стол, калъф за диван от нежната тъкан.

Голям Натяжной Калъф за Стол за баня, Velvet Калъф за Клуб на Стола, свалящ се за Дивана, на Калъф за Стол в Стил Сплит за Дома и Партита в хотела

100% чисто нов и високо качество

Цвят: Като на снимката

Материал: Полиестер + ликра

Пратката включва: 1 бр. базова капак + 1 бр. калъф за възглавница;

Подходящ за размера на седалката на стола:

Височина на стола: 65-72 см/25,6-28,3 инча

Дължина на седалката: 45-52 см/17,7-20,5 инча

Ширина на седалката: 50-55 см/ 19,7-21,6 инча

Характеристика на един размер подходящ за повечето, моля измерете преди да поръчате.

Характеристика:

1. Този калъф за стол за баня от 2 теми е изработена от еластична нежната една плюшена тъкан. дишащи, не избледняват, не се навива, гладка и без бръчки.

2. Лесна инсталация Благодарение на използването на высокоэластичных материали калъф за лесно свързване на дивана, а също така лесно се отстранява с мека мебел.

3. Разнообразни функции: Тази чанта за количка може да защити диван от ежедневна употреба, ежедневно износване, петна и драскотини.Той е много подходящ за семейства с деца или домашни любимци.Можете да осъвременят своите стари, повредени или грозни столове, за да отговарят на темата на вашата трапезария или кухня.

4. Топло напомняне: калъф за дивана може да се пере в машина и се пере на ръка.Не отбеливайте и не гладьте.

Внимание:

Поради разлика в светлина и екрана цвят на продукта може да се различават малко от цветовете на снимките.Ръчно измерване ще има разминаване от около 1-3 см

Доставка:

1. Доставка по целия свят. (С изключение на някои страни и APO / FPO)

2. Поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането.

3. Ние изпращаме само на потвърдени адреси на поръчката.Адрес на вашата поръчка трябва да съвпада с адреса на доставка.

4. Показани изображения не са действително стока и са предназначени само за ваша информация.

5. Времето за доставка на услуга се предоставя на превозвача и не включва почивните и празнични дни.Времето за пътуване може да се промени, особено в сезона на отпуските.

6. Ако не получите поръчката си до изтичането на 30 дни от момента на плащане, моля, свържете се с нас.Ние отследим вашата поръчка и ще се свържем с вас възможно най-скоро.Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!

7. Време за доставка:

Правилата на връщане:

Ние предлагаме 100% гаранция за удовлетворение на всички наши клиенти.Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас в рамките на 7 дни след получаване на стоката.Ние ще ви помогнем да реши всички проблеми.Стоките трябва да бъдат върнати за нас в оригиналния им състояние по пощата с номер за проследяване.

Свържете се с Нас и Обратна връзка:

1. Ако имате някакви въпроси или някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща или онлайн, ние ще се радваме да помогнем и ние ще се опитаме да се свържем с вас в рамките на 24 часа;

2. Вашето удовлетворение е нашата амбиция.Ние ще оставим положителна оценка на всички купувачи, когато поръчката, ще бъде завършен.Ако сте доволни от нашите стоки и услуги, моля, не забравяйте да ни оставят положителен отзив и оценка 5 точки;

3. Ако имате някакви проблеми с нашите продукти или услуги, моля не се колебайте да се свържете с нас, преди да напусне отрицателна обратна връзка.Ние ще направим всичко възможно, за да реши всички проблеми и да ви предоставим най-доброто обслужване на клиентите.

  • Вид на функцията: Всички покриват
  • Приложимо Диван: Акцентный стол
  • Стил: Твърд
  • страна на произход: Китай
  • Производство: Калъф За диван
  • Цвят: Бял, Тъмно син, тъмно сив, червено вино, Кафе, Хакове,
  • Търговска марка: КЪЩАТА НА МЕЧТИТЕ
  • Сезон: Есен и Зима
  • Произход: Континентален Китай
  • Конструкция Fabirc: 100gsm
  • Технологичен процес: Основни модели
  • Материал: Polyester
  • is_drop доставка: ДА
  • Размер: 65-72cm