Безплатна доставка

Вспениватель Мляко Ръчно Автоматично Пенообразователь За Кафе, Електрически Миксер За Напитки, Работещи На Батерии С Размахване От Неръждаема Стомана

47.34лв.

0
0 Коментари

Инв.: r46338

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: География

Стойка за маса от неръждаема стомана - това опаковъчна хартия за ръчно вспенивателя мляко, която може лесно да се постави в кухнята, на масата или на всяка плоска повърхност, компактен и внимателно да се съхраняват.

Вспениватель мляко работи на сухи батерии, захранва се от 2 батерии тип АА (в комплекта не са включени), нужно е само навреме да смените батерията, когато батерията е изтощена, така че няма да има загуба на кабели или търсене на контакти, мини-размерът гарантира, че ще можете да се насладите на питие по време на пътуване или в командировка.

Млечен пасатор, произведен от неръждаема стомана, издръжлив и е проектирана мощност 6 W, лесно fluffing сливочную млечна пяна и е идеален за приготвяне на кафе, лате, мляко, гореща вода за 15-30 секунди От шоколад и мач се получава прах пяна. Шум по време на употреба, много нисък, нисък децибела, което осигурява комфорт, лека конструкция дръжки от неръждаема стомана и пластмаса, позволява лесно да я държа в ръце и е подходящ за всяка кухня.

Елегантен и модерен дизайн на външния вид, по-стилен, лек и портативен, ергономична дръжка с отлична концепция за дизайн, тя може да ви спести време и енергия, не само може да се сервира кафе, капучино, коктейли, млечни шейкове, мач, горещ шоколад, смесени напитки, коктейли, да направя млечна пяна и се разбърква всички течни продукти, като яйца и сосове.

Цвят: Цвят на снимки

Материал: Неръждаема стомана

Размер: 35 x 35 x 214 mm

Съдържание на опаковката:

3 x вспениватель мляко

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

  • Сертифициране: Няма
  • Произход: Континентален Китай
  • Търговска марка: ФГХГФ