Безплатна доставка

MONNIK Латекс Гащи къси Панталони с Прозрачна Гумена Бельо Бикини с Презерватив Боксови Шорти Ръчен труд за Фетиш Партита Боди

126.97лв.

0
0 Коментари

Инв.: r46754

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Новост и особено използването на

Тагове: гуменият бельо моряк, тиган латексный, златното латексово бельо, елементарен боксьор, прах латекс, каучук, несигурни панталони, истински мъжки боди-костюм, латекс гамаши за мъже, презервативи mondos, гащи на окото мъжки.

Латекс - най-чувствена материя, 100% натурален эклогический латекс От висококачествени суровини, MONNIK - Открийте за себе си на другите.

Соматосенсорный дизайн, 3D шивашки, изискан колаж, качествени аксесоари, позволяват на латексу по-добре да ви разбере. латексный материала е много еластичен, размерът е само за справка.

Поверително опаковка, гаранция марка, професионална консултация за продукта, следпродажбено обслужване и поддръжка за конфигуриране на продукта поправка.Удобен, сигурен и за многократна употреба, по-интересен живот.

Продуктът е подходящ за фетиш-фентъзи, БДСМ-екшън, фантазия еротика, маскарадните костюми, ролеви костюми и тематични партита, като на партито в чест на Хелоуин и на етап представяне и т.н.

Прозрачен плътен дизайн, множество възможности за избор на цвят / изискана и висока еластичност / Време за производство: ръчна работа отнема около 5-7 дни / Дебелина: 0,4 мм / Информация за опаковката: 1X латексови слипове.

НОСЯТ

1. Използвайте талк за покритие на вътрешната част на дрехите.

2. За здраво облегающей дрехи нанесете лек слой на раната превръзка средства или фингала.

3. За придаване на блясък използвайте латексную молив.

Полски

Продукти обикновено обхващат осветлителем преди да бъдат пакетирани, но понякога към тях се добавя малко количество талк.За придаване на блясък ние препоръчваме използването на лак на силиконова основа.

ЧИСТ

1. Дайте дрехи кисне в продължение във вана, пълна с вода и с една малка сламка средства за почистване на латекс.

2. Дръж дрехи да изсъхне.

3. След като дрехите е напълно суха отвътре и отвън, припудрите вътрешната част на талк на прах.

4. Дръжте дрехите на пластмасова закачалка в тъмна найлонова торбичка на хладно, сенчесто, сухо място.

ВНИМАТЕЛНО

1. НЕ използвайте лубриканти на маслена основа и избягвайте прекомерното блясък детайли за нанасяне.Смазочни материали може да проникне в по шевовете, което може да доведе до рассоединению шев.

2. ИЗБЯГВАЙТЕ остри предмети, като например дълги нокти и декорации.Снимайте украсата alt, когато нямаш или отдаване под наем на дрехи.ИЗБЯГВАЙТЕ парфюми, спрейове за тяло и масла.

3. ИЗБЯГВАЙТЕ метални предмети като монети, колани и пиърсинг, както и предмети на основата на мед, месинг и бронз.ИЗБЯГВАЙТЕ висящи дрехи на тънки бретелях или метални закачалки.

4. Когато дрехите не се използва, препоръчваме да затворите си всяка метал (с цип, катарами, люверсы и т.н.). с помощта на цигарена хартия, за да избегнете оцветяване.

5. Всеки светъл латекс ед, например розово и бяло, лесно да се боядиса.Пазете тези парченца разделени.

6. ДА СЕ СЪХРАНЯВА ДАЛЕЧ ОТ СЛЪНЧЕВА СВЕТЛИНА И СИЛНИ ГОРЕЩИНИ.

1. Ние приемаме всички по-горе начини за плащане.Свържете се с нас, ако имате някакви въпроси при плащане.Платете в рамките на 24 часа.

2. Всички наши изделия от латекс, могат да бъдат изработени по мярка, с изключение на изделия, направени по метода на леене, моля, попълнете приложената празна таблица с размери и ние ще направим дрехи подходяща за вас.

1. Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако не получи стоките си на по-малко от 40 дни след датата на плащане.

2. Когато получавате продукт, ако той не работи правилно или има проблем, моля, свържете се с нас.

3. Ние сме надежден и честен продавач, ние просто се надяваме, че ще ви хареса покупка.

4. Ние ще решим всички ваши проблеми с най-доброто обслужване, ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас, за всяко ваше съобщение ще бъде отговорено в рамките на 24 часа (с изключение на празниците). В случай, че не получите нашия отговор в рамките на 24 часа (с изключение на празничните дни), е доста вероятно, че ние не получаваме вашето съобщение или електронно писмо.Това понякога се случва.Моля, свържете се с нас за пореден път и не оставяйте ни лоши отзиви, без никакви контакти и комуникация.Благодарим ви!

  • Непристойная снимка: No
  • Пол: МЪЖ
  • Тип елемент: Бикини
  • Секси провокативна: No
  • Произход: Континентален Китай
  • Материал: Латекс
  • Номер на модела: ПО0513
  • CN: Хъбей
  • Украса: Няма
  • Тип дизайн: Юрган
  • Слипове и Боксерки: Боксови Шорти
  • Търговска марка: МОННИКЛАТЕКС