Безплатна доставка

20pcs Професионални Двустранни Ленти За Депилация на Тялото, Грижа За Кожата Бикини за Еднократна употреба Бързо Нетъкан епилация За Лице и Ръце

10.89лв. 8.17лв.

0
0 Коментари

Инв.: r47178

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Красота и здраве

Тагове: благотворителната медицинска помощ, чисто медицинско обслужване, древното здравеопазване, евтиното медицинско обслужване, медицинска помощ vytra, медицинско обслужване в дома, медицинско обслужване по наемане на, nh здравеопазване, ada здравеопазване, mdny здравеопазване.

Поддръжка на Дропшиппинга във формат CSV/EXCEL

Описание:

БЪРЗО ОТСТРАНЯВАНЕ на КОСАТА: Благодарение на силна адхезия, може да отнеме само 3 секунди, ефективно премахва косми от дълбоките корени в продължение на почти 6 седмици с дълготраен ефект.

Пълно задоволяване на ВСИЧКИТЕ ВИ НУЖДИ В ВОСЪЧНИ ЕПИЛАЦИЯ: 3 цвят 20pcs на двустранните ленти за епилация, предназначени за лицето, ръцете, краката, подмишниците и бикини зона.

Можете да премахнете всички нежелани типове коса по своему.

ЛЕСЕН ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ: не трябва да се използва електрическа възглавничка или восковую епилация на тяло в салон за красота, просто се наслаждавайте на професионална эпиляцией восъчните ленти в домашни условия.

Тези восъчни ленти за депилация могат да бъдат нарязани на малки парченца в съответствие с вашите нужди.Подходящ за начинаещи с нулев опит восъчни епилация.

СИГУРНОСТ: Ленти за бикини, изработени от мек нетъкан материал, обогатен с эссенцией пчелен восък и растителни екстракти.

Безопасен и не причинява раздразнение, той ще ви даде усещане за копринена и гладка кожа.Както за жените, така и мъжете.

ПРЕНОСИМ: Тези ленти лесно да носите със себе си, можете да ги използвате по всяко време и навсякъде, те са удобни и преносими.

Спецификация:

Материал: Нетъкан материал, Пчелен восък, билков екстракт.

Цвят: Зелен, Жълт, Розов

Размери (ДхШ): около 18,3x9 см/7,2x3,54 инча

Видове: Алое, Мед, Роза

Срок на годност при съхранение: от около 3 години

Приложими части на крайниците, под мишниците, косата на устните, част бикини и т.н. Не нанасят върху главата, очите, ушите, половите органи, гърдата.

Количество: 20 бр/кор.

Пакетът включва:

20pcs х Ивици

Забележка:

1. Поради разлика в светлина и екрана цвят на продукта може да се различават малко от цветовете на снимките.

2. Моля, помислете за разликата от 1-2 см от ръчно измерване.

Забележка:

1. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.Ние гарантираме, че стилът е същият, както е показано на снимките, но не е еднакъв в различните тела, като на модела.

2. Сравнете размерите на детайли с вашите, моля, позволете 2-4 см различно от ръчно измерване на дрехи, благодаря на Всички измервания в см. и имайте предвид, че на 1 см = 0,39 инча

1) Ние приемаме плащане чрез Alipay, West Union, TT. Всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна плащане процесор НАБИРАТЕЛНИ.

2 Ако не можете да направите своята поръчка веднага след приключването на търга, моля, изчакайте няколко минути и опитайте отново. Плащането трябва да бъде завършен в рамките на 3 дни.

1) ДОСТАВКА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ. (С изключение на някои страни и APO / FPO)

DHL, UPS, TNT, FedEx отнема 3-7 дни, EMS отнема 8-12 дни.Пощенска въздушна поща отнема 2-8 седмици.Но всички те зависят от страната, в която се доставят.

2) ВРЕМЕТО за ДОСТАВКА на УСЛУГА се предоставя на превозвача и не включва почивните и празнични дни.Време за доставка може да се промени, особено в сезона на отпуските.

1) В потвърждение на купувача ще бъде високо оценена след получаване на стоката.

2) Тъй като вашето мнение е много важно за развитието на нашия бизнес, ние искрено ви каним да оставите положителен отзив за нас, ако сте доволни от нашия продукт и обслужване.

3) Моля, свържете се с нас преди да оставите всички отрицателни или неутрални коментари.Ние ще работим с вас, за да реши всички проблеми.Благодарим ви за разбирането!

  • Произход: Континентален Китай
  • Търговска марка: ПОЛУЧАВАНЕ НА КЪЩА