Безплатна доставка

Набор от зъбни камъни с Прозрачни Кристали Набор от Зъбни камъни с лепилото и леки Здрави и Надеждни Декорации, изработени от Прозрачни скъпоценни камъни с декорации за зъби

10.34лв. 7.23лв.

0
0 Коментари

Инв.: r47557

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Красота и здраве

Описание:

1. С помощта на новите полимерни лепила и най-надежден стоматологичен прозрачен скъпоценен камък, уверете се, че стоматологични скъпоценни камъни продължават до 3 седмици и повече.

2. Външната повърхност на този зъб от скъпоценен камък е изпълнена с лъскава повърхност, която отразява светлината, която отвън, че

нека вие ще станете по-уверени в себе си.

3. Изразете вашата любов и грижа: можете да използвате нашите бижута за зъби със собствените си ръце, за да изразите своята любов и грижа за близките си хора и да допринесе за близост между вас и тях.

Спецификация:

Име: Набор от Зъбни камъни

Начин на съхранение: да се Съхранява на сухо и хладно място.

Област на приложение: подходящ е за повърхността на зъба

Тегло: 104 грама

Списък на продуктите:

1 * Набор от скъпоценни камъни за зъби

Бележки:

1. Моля, разберете, че поради светлинни ефекти и ъгъл на стрелба има разлика в цвета на продукта.

2. Поради ръчно измерване има допуск на размера на изделия.

Вижте по-подробна информация за продукта

1. 【Материал е с добро качество】 Набор от самоцветов за зъбите САМ, изработен от висококачествени кристали, здрав, това е лесно да се съборят или да се носят, и те могат да служат дълго време.

2. 【Забавно украса със собствените си ръце】 Спестяване на време и усилия, модни подвижна украса за зъби могат лесно да ви помогне да създадете свой собствен стил на зъбни камъни и да ви позволи да се почувствате като у дома си.

3. 【Направете вас по-уверени】 Комплект бижута за зъби само с 20 декорации, изработени от прозрачни скъпоценни камъни, прави зъбите по-ярка, а на вашата усмивка е по-ярка и по-уверени.

4. 【Обширно приложение】 Професионален набор от зъбни камъни DIY - идеалното бижу за всеки, който обича красотата, което е достатъчно за декорация на нокти, грим на очите, боди арт, телефон, торбички, поздравителни картички, дрехи, чорапи с висока мрежа, обувки, булчински рокли и книги.

5. 【Идеален подарък】 Насърчаване на сближаването между вас и тези хора, набор от зъбни украшения скъпоценни Камъни ще се превърне в чудесен подарък за семейство, приятели, роднини, колеги и съседи и выразит вашата любов и загриженост за тях.

  • Брой парчета: Комбо
  • Тип: боя за тяло
  • Произход: Континентален Китай