Безплатна доставка

Упражнение за уголемяване на пениса, Мъжки Устройство на Целомъдрието с катетером за Уретрата, Клетка за член, Пръстен за пенис Колан вярност, Мъжки заключване на Девствеността, Халка за Пениса, A199

59.60лв.

0
0 Коментари

Инв.: r47563

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Секс-играчки

Тагове: печат на клетките на целомъдрието, изкуството на клетките на целомъдрието, устройство за клетки от мъжки целомъдрието, от стомана, мъжки колан на целомъдрието с вибратор, реколта клетка, вибратор пикочния канал мъжки, играчки xesual мъжки пикочния канал, коля кейдж, клетка тилта, птичья клетка Элзи.

продава на едро: Ако закупите няколко стоки за всеки по 10 парчета, ние можем да комбинирате доставка (EMS, DHL, UPS и FedEx), моля, свържете се с нас преди да се плати.Фабричная търговия на дребно, разнообразен дизайн, добро качество и справедлива цена.Поверително доставка, secret предпоставка За всякакви въпроси, моля, свържете се с нас.Благодарим ви.Моля, разгледайте и други мои продукти.Благодарим ви.

Размер:

1. Дължина клетки: около 70 mm (2,76 инча).

2. Вътрешен диаметър клетки: около 34 мм (1,34 инча).

3. Един стопорный габър.

4. Един месинг окачени заключване с 2 ключове.

5. Един уретральный катетър.Можете да го изтриете.

Доставка:

-Обикновено ние използваме самолетни заминаване Поща на Китай или ePacket за изпращане.

Ако вашата поръчка надвишава 2 кг, той може да бъде изпратен само чрез EMS, DHL, UPS и FedEx.

Време за доставка

-Самолетни заминаване Поща на Китай: обикновено 10-30 работни дни.

-EMS /UPS / DHL/ FedEx: 3 ~ 7 работни дни, които варират в зависимост от страната на доставка.Уважаеми клиенти, моля имайте предвид:

Ние не носим отговорност за каквито и да било митнически такси или данъци за внос, тези такси не са включени в цената на стоката и цената на доставката.

Моля, проверете митническо управление на страната, за да се определи какви ще бъдат тези допълнителни разходи преди началото на търговията /покупки.

Ние не носим отговорност за никакви инциденти, забавяне или други проблеми по време на доставка.

Обикновено ние помечаем си продукт като "Занаяти".

Политика на гаранция и връщане:

Обикновено стоки, които не са дефекти, те са 100% абсолютно нови, и ние внимателно проверяваме ги, преди да изпратите.Моля, изпратете обратно на дефектни стоки в рамките на 3 дни след получаването им ние ще ви изпратим нов, но трябва да заплати разходите по доставката, или пари ще се върнат като връщане на пари.

-Гаранция не включва: злополука, човешка грешка или неправилно използване.

Коментари :

Уважаеми клиенти, ние ценим вашето добро сътрудничество с нас, ако сте доволни от нашите стоки и обслужване, моля, пишете ни на положителна оценка.

-Моля, пишете ни или се обадете ни се, преди да оставят негативна или неутрална мнение, ние ще решим всички проблеми задоволително.

-Вашият положителен отзив ще бъде високо оценена.Надявам се, ние можем да изградим добри и трайни отношения с вас, благодаря ви!

  • Материал: Неръждаема Стомана
  • Номер на модела: А199
  • Секси провокативна: No
  • Непристойная снимка: No