Безплатна доставка

Быстроразъемная плоча от алуминиева сплав PULUZ с плъзгане Гумено Покритие Въртяща и Определяне на Писалка за Панорамна глава за Статив

55.60лв. 48.92лв.

0
0 Коментари

Инв.: r4944

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Потребителска електроника

Тагове: епоксидни алуминий bmw, алуминиеви химикалки, алуминиева дръжка голяма, штативная корона goupro, статив гума 38, алуминиева дръжка усилвател, алуминиева кръгла дръжка, гумена краката на статив gitzo, штативная корона luxon, гума тапицерия на статив.

1. Професионален быстроразъемный пластинчатый адаптер systerm, изработен от здрава алуминиева сплав.

2. Универсална быстроразъемная плоча с винтовым монтиране с 1/4 инча.

3. Нескользящая уплътнението е гумена, в комбинация с корпус плоча плътно я прави по-твърда и по-стабилна.

4. Съвместима с почти всяка топка глава, статив, карданом или моноподом или може да бъде инсталиран директно на статив и монопод.

Общ материал Алуминиева сплав Размера на гнездото 1/4 инча Размер на продукта 8.4*5.4*2.2 см Тегло 120 гр

1. Ние изпращаме само на адрес Rg-box.eu.Моля, уверете се, че вашият адрес в профила ви в Rg-box.eu съвпада с вашия адрес за доставка преди да се плати. 2. Поща Китай един обикновен малък пакет плюс, безплатна доставка, може да се наблюдава само в Китай, но не подробна информация за проследяване на вашата страна.Ако искате да сте регистриран начин на доставка, моля, изберете самолетни заминаване Поща на Китай или стандартна доставка Rg-box.eu, цената на която е около $2. 3. Обикновено ние изпращаме ви поръчка в срок 3 работни дни след потвърждаване на плащането Rg-box.eu. 4. Ако не получите поръчката си в рамките на срока за доставка или имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас.Ние ще ви отговорим в рамките на един работен ден. 5. Ние не носим отговорност за каквито и да било митнически такси или на данък върху вноса.Тези такси не са включени в цената на стоката и цената на доставката.

12 месеца ограничена гаранция на производителя за дефектни продукти (с изключение на елементи на повредени и/или неправилно използвани след получаване).Аксесоари предоставената гаранция 3 месеца.

  • Номер на модела: PU3521H
  • Цвят: Сив
  • Търговска марка: ПУЛУЗ
  • Материал: алуминий, Алуминиева сплав
  • опаковка: No