Безплатна доставка

1 бр. Кухненски Силиконови Топлоустойчиви Ръкавици, Щипки, Изолационни, Незалепваща, мини, Гърне, Титуляр на Червата, Скоба, кухненски ръкавици За Печене

3.59лв.

0
0 Коментари

Инв.: r498237

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Форма за печене

Тагове: колоездене дръжки bros, колоездене дръжки xolor, планински ръкохватки на "найки", "найки" waffle сив, стари гумени дръжки колоездене, колоездене, кожени дръжки, щипки за ендуро велосипеди, авторско велосипедни ръкохватки, аниме велосипедни дръжки, колоездене ръкохватки zzto.

Благодарение на хранителен силиконовому материала, той не е токсичен и има антибактериални свойства, предпазва ръцете от силно нагряване до 428 F. При използване на кухненски ръкавици за печене се препоръчва да се носят две кухненски ръкавици на една ръка.(По-подходящ за женските ръце)

Мини-potholder е предназначен за защита на пръстите от висока температура, достигаща 428 градуса по Целзий.Той не е толкова голям, колкото ръкавица, и може просто да затвори пръстите си.Нагревателите вътре във фурната, където температурата може да бъде по-висока 428 F, излизат извън максимална температура ръкавици.Моля, използвайте кухненски ръкавици внимателно и не се допирайте до нагревателя случайно, иначе може да се нарани пръста на крака.

Кухненски ръкавици за фурна малки и леки, те са лесни за съхраняване и да закачите на удобно място в кухнята, благодарение на вграден дупките.Ръкавици гидрофобны, така че те са лесни за почистване и могат да се мият в съдомиялна машина.

Това е идеалното решение за защита на ръцете по време на готвене или сервиране.Тези силиконови мини-ръкавици с един пръст ще ви предпази от изгаряния и наранявания, те са изработени от устойчиви на висока температура силикон и са идеални за работа с горещи котлони и тигани.

ЛЕСЕН ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ

Тъй като всяка рукавица е подходящ както за лява, така и за дясната ръка, можете лесно се облича и я застреля.Мек силиконов материал дава възможност да се чувстват комфортно.Благодарение на занасяне дизайн може надеждно да се справят с хлъзгави предмети.Нашите ръкавици лесно за почистване при ръчно или машинно пране.

БЕЗОПАСЕН ЗА ЗДРАВЕТО И Е БЕЗ МИРИС

Одобрен от FDA силикон без мирис и може директно да контактуват с хранителни продукти, без да причинява никаква вреда на семейството.Това е идеалното решение за защита на ръцете по време на готвене или сервиране.

  • Стил: ВАФЛЯ
  • Произход: Континентален Китай
  • Материал: Силикон
  • Номер на модела: ДВ5845
  • Използването на: Фурна
  • Търговска марка: ЛУНЕН БИФФИ
  • Дизайн: Устойчивост на хлъзгане