Безплатна доставка

Японската Училищни униформи За Жени, Корейски Стил, аниме, Студентски Костюм За Cosplay, тъмно-синя Униформа Моряк, Риза, Мини-Плиссированная Пола, Комплект

37.80лв. 23.05лв.

0
0 Коментари

Инв.: r500492

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Новост и особено използването на

Тагове: wo2 немски униформи, дизайнерски училищни униформи, немски командир под формата на, сладкарница училищни униформи, финландска униформи от Втората световна война, училищни униформи висока, закрита училищни униформи, пехотна немски униформи, училищна униформа е свързана, германски униформи от бял цвят.

Японската Училищни униформи За Жени, Корейски Стил, аниме, Студентски Костюм За Cosplay, тъмно-синя Униформа Моряк, Риза, Мини-Плиссированная Пола, Комплект

Комплектът включва един топ и пола.

Най-горния пакет включва в себе си един от най-горния пакет.

Пола в комплекта е включена една пола.Размери на Таблицата размери на Обиколката на талията, Обиколка на ханша и Минимално тегло Максимално тегло см инч см инч КГ КГ S 38 1496 46 1811 35 40 M 40 1575 45 1772 40 45 L 50 1969 47 1850 45 50 XL 44 1732 49 1929 50 55 2XL 46 1811 51 2008 55 60 3XL 48 1890 54 2126 60 65

1. Моля, стриктно следвайте таблицата размери, за да изберете желания размер.Да Не се избират пряко, в съответствие с техните навици,

2. Моля, позволете 1-3 см различно от ръчно измерване, благодаря ви за вашето разбиране.

3. Моля внимателно избирайте размер, ако не сте сигурни в размера си, можете да се свържете с нас, оставете информация за измервания (тегло, ръст, бюст, талия, ханш и продукт, който искате).

ИНФОРМАЦИЯ ЗА МАГАЗИНА

Доставка

Безплатна доставка по целия свят с въздушна поща на Китай или ePacket. ако теглото и надвишава 2 кг, ние ще изпратим DHL, FedEx, и EMS, TNT.

Ние не носим отговорност за каквито и да било митнически такси или на данък върху вноса.

Ние ще изпратим на стоки в рамките на 3-5 работни дни, след потвърждение, пълно плащане.Ако плащането не е наличен, поръчката ще бъде затворена автоматично.

Руски клиенти трябва да ни каже пълното име на получателя.

Доставка стандартна доставка Rg-box.eu за стоки с тегло под 30 кг се извършва в рамките на 15-35 работни дни.Ако имате нужда от продукт, спешно, моля, свържете се с нас за експресна доставка.Ние ще се изчисли цената на експресна доставка за вас.Експресна доставка отнема около 3-7 дни.

Ако не сте го получили в рамките на срока за доставка, моля свържете се с нас, без колебание.Ние ще проверим това за вас в пощата и митниците.Защото понякога той ще се задържат поради задръствания или задръствания на полетите.Моля, не отваряйте ни спор, ние ще вземем върху себе си отговорността за повторно пращане или връщане на парите за всяка изгубена стока.

За да защити интересите си, моля, прочетете внимателно проверявайте си на адрес за доставка при поръчка.Ние не носим отговорност за загуба на стоката поради неправилно или неизвестен адрес.

Статус на доставка се основава на проследена информацията, предоставена поща на/от куриер.

Моля, обърнете внимание, че ние не носим отговорност за всички данъци върху вноса, които могат да възникнат.

Моля, разберете, че загубата на доставка, макар и доста рядко, е част от онлайн търговията, моля, бъдете ясни, когато нещо, намиращо се извън чийто никакъв контрол, се отразява по време на доставка (напр. природни бедствия).

Моля, проверете внимателно и не подписвайте пратката, ако тя ще бъде повредена при пристигането си.

Възстановяване/Връщане/Замяна

Ние сме щастливи да приеме връщане/възстановяване/замяна в рамките на 7 дни след получаване на стока при спазване на следните условия.В противен случай на възстановяване/връщане/замяна, не може да бъдат издадени.

Не сте доволни от продукта.

Получената от вас стока е дефект.

Вие сте получили не е този продукт.

Продуктът не пристигне до изтичането на обещаното време.

Продуктът не съвпада с описаната.

Моля, обърнете внимание, че цената за доставка ще бъде съвместно поето от двете страни.Но ако стоките са дефектни или не функционира правилно, ние приемаме в себе си всички разходи по доставката.

  • Материал: Polyester
  • Пълен Комплект комплекта включва: Един топ и пола (без равенство)
  • Съдържание на пакета поли включва: Една пола
  • Използването на: Училищни униформи
  • Пол: Жени
  • Номер на модела: училищни униформи
  • Произход: Континентален Китай
  • Тип тъкани: Сукно
  • Тип елемент: Комплекти
  • Най-горния пакет включва: Един топ (без равенство)