Безплатна доставка

Багажник За Удочек 360 Градуса Регулируем Държач Универсални Въдици Сгъваема Въдица С Фиксиран Багажник В Багажник

60.12лв. 36.08лв.

0
0 Коментари

Инв.: r50064

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: Риболов

1. Внимателно изработени: заострени шипове от неръждаема стомана удлинены и утолщены и могат лесно да влезете в терен (кал, пясък, пукнатините на скалите), така че бреговата часова може да стои твърдо.

2. Ненасочена конструкция на 360 °: глава скоба може да се върти на 360 градуса хоризонтално и на 120 градуса по вертикала, както и гайка за здраво закрепени и тяхното не е лесно да се отпуснеш.Можете да персонализирате всички различни ъгли, които ще ви е необходима при улов на риба на брега на морето, реката или езерото.

3. Универсален вид: държач може да се прилага към повечето видове удилищ, като въртящи се и забрасывающие въдица.Обновен група е с по-голям размер, което го прави прът е по-устойчив.

4. Лесен за носене: сгъваема и подвижен дизайн удобен за переноске и съхранение, а също така е много лесно да се постави в голяма рибарска кутия или чанта.

5. Насладете се на риболов: Освободете ръцете си, насладете се на риболов лесно и безплатно, това е перфектният аксесоар за вашия риболов.

Характеристики: Главата с найлон рамка / ръчно кораби използване / универсална регулиране

цвят: черен + червен

Материал: Найлон + Неръждаема стомана

Размер: Единична: 25x12,5 см/Двойна: 32x13,5 см

Съдържание на опаковката:

1 х стойка за въдици

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

  • Произход: Континентален Китай