Безплатна доставка

Оранжерии с Автоматично Сферичен Кран Таймер Вода Градина с Капково Напояване LCD Електронен Иригатор Домашен Контролер на Система за Поливане

59.89лв. 38.33лв.

0
0 Коментари

Инв.: r5346

Наличност:В наличност

Цвят:

Категория: За дома и градината

1бр Автоматично Сферичен Кран Таймер Вода Градина с Капково Напояване LCD Електронен Иригатор Домашен Контролер за Напояване Система за Оранжерии

1. Батерии: суха, алкална батерия 2 елемента от 1,5 (не са включени в комплекта)

2. Настройване на местно време

Натиснете "ВРЕМЕ", на мига цифрова време, след това натиснете бутон "▲ ▼", за да настроите часа натиснете "SET", за да потвърдите -проблясване на минути, натиснете бутон "▲ ▼", за да настроите текущите минути -натиснете "SET", за да потвърдите.

3. Настройка на режима на

Натиснете бутона "PROG", на екрана ще се покаже: режим; ВРЕМЕ на НАЧАЛОТО (когато се полива); ВРЕМЕ на работа (колко време се полива); ДНИ (честотата на поливане по празници).

Когато "1" ще започне да мига на страната на режима, започнете да инсталирате първата програма.Натиснете "INSTALL", за да потвърдите, обърнете се към метода, използван за определяне на времето, за да настроите времето за изпълнение.Забележка: време на работа - интервал от време в интервала от 1 минута до 9 часа и 59 минути.Например: Ако трябва да се полива 5 минути, задаване на време за 0:05. След завършване на инсталацията на времето натиснете "INSTALL", за да потвърдите и започнете да инсталирате дни.

4.Настройка на деня

Време за поливане: ако ви трябва да се полива всеки ден, задайте 01, ако трябва да се поливат веднъж на два дни, задайте стойност на 02 и така нататък.Най-продължителна настройка - това поливане веднъж на 30 дни.Натиснете "SET", за да потвърдите и завършите първи.След това той автоматично ще премине във втори режим на работа и така нататък.Можете да инсталирате веднага да 8 режима.Това означава, че можете да персонализирате поливане с 8 различни интервали от време в рамките на един ден.Ако трябва да завършите настройката, натиснете бутона затвори.

5. Самопроверка

Когато приключите конфигурирането на програмата, моля, не забравяйте да проверите.Натиснете бутона "PROG" и натиснете▲ ▼", за да се провери на всеки инсталиран от вас режим.Ако искате да направите някои промени, моля, отидете на всеки режим и следвайте процеса, както е показано по-горе.След като приключите, натиснете "INSTALL", за да потвърдите промените.

6. Временно напояване

Натиснете бутона "ВКЛ.", на екрана ще се покаже мигающее време на работа, натиснете "▲▼", за да настроите времето за поливане, и натиснете set, за да потвърдите.Използвайте същия метод, за да настроите режим на напояване и натиснете "INSTALL", за да започне поливането, докато не изтече времето.Най-продължителното време на създаване е 9 часа и 59 минути.Ако искате веднага да спрете поливането, натиснете бутон "ИЗКЛ.".

Натиснете бутона "ВКЛ." и щракнете двукратно върху "ИНСТАЛИРАНЕ", когато таймерът възпроизвежда звук, това означава, че програмата е отворена.И време на поливане по подразбиране е 2 минути.

Ако искате веднага да спрете поливането, натиснете бутон "ИЗКЛ.".

  • Характеристика: Таймер Наредба на крана
  • Произход: Континентален Китай
  • Материал: Пластмаса
  • Тип: Комплекти за Поливане
  • Номер на модела: SPL11-D03
  • Търговска марка: РАЗБРЫЗГИВАТЕЛЬ